Nog enkele woningen beschikbaar in eerste fase Parkwijk

7 december 2018

Impressie Parkwijk Lelystad

De verkoop van de woningen Parkwijk verloopt voorspoedig. Van de 22 woningen in de eerste fase zijn er nog maar 4 beschikbaar.
Binnenkort volgt dan ook fase 2 en gaan de Patiowoningen in verkoop.

Zelf bepalen

De koopwoningen worden ontwikkeld middels Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO).  Je hebt daardoor een grote mate van invloed op de samenstelling van jouw woning. “Hoe wil jij leven?” Dat is de centrale vraag. Als koper van een PPO-woning bepaal je zelf  de woningbreedte, de kapvorm, de gevelstijl, het aantal woonlagen en kan je je voorkeur aangeven voor het materiaal- en kleurgebruik. De architect ontwerpt vervolgens op basis van jouw wensen jouw woning. Dat maakt Parkwijk een gevarieerde wijk met maatwerkwoningen.

Groene ‘slenterwijk’

Parkwijk wordt een voor Nederland unieke woonwijk in hartje Lelystad, met straks in totaal zo’n 135 koop- en huurwoningen. Een autoluwe wijk ook met gezellige hofjes en knusse slenterstraatjes pal tegen het stadscentrum. Iedere woning in Parkwijk is gasloos, duurzaam en energiezuinig.
In deze groene ‘slenterwijk’ verrijst in de komende jaren een zeer divers, stedelijk aanbod van woningen. Je vindt er appartementen, patiowoningen en hoek- en rijwoningen die je zelf kunt samenstellen. Ook een combinatie van wonen en werken is mogelijk. Of wonen met ruimte voor mantelzorg. Wie niet afhankelijk is van zorg maar graag gelijkvloers wil wonen, kan kiezen voor een patiowoning.

Meer informatie

De 4 Linden Makelaardij  en De Boer Makelaardij dragen zorg voor de verkoop.

 

 

 

 
Categorie: Nieuws

Tags: