Nu in verkoop: 28 woningen Parkwijk Lelystad

18 november 2021

Parkwijk Lelystad

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk, Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buiten spelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen? Na het succes van de eerste en de tweede fase van Parkwijk is er nu een vervolg: de verkoop van 28 PPO-woningen in Parkwijk Lelystad is gestart. Dit zijn 10 twee-onder-een-kapwoningen en 18 rijwoningen, waarbij de kopers samen met een architect hun woning ontwerpen. Inschrijven kan tot donderdag 25 november 12.00 uur.

 

Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

 

Meer informatie en inschrijven

Woningzoekenden kunnen zich nu officieel inschrijven op de speciale Parkwijk website. Dat kan tot 25 november 12.00 uur. Ga voor meer informatie over de inschrijfprocedure en de brochure naar: www.parkwijklelystad.nl.
Categorie: Nieuws

Tags: gezinswoningen nieuwbouw Parkwijk