fam griebling
fam griebling
previous arrow
next arrow

Onze tevreden inwoners

Lelystad. Een bijzonder vriendelijke stad op de grens van land en water. De Flevolandse hoofdstad is de bakermat van de nieuwste provincie. Een stad met een oer-Hollandse geschiedenis, getekend door mensen, gemaakt voor mensen. Hier is wonen leven; jouw woondroom wordt hier werkelijkheid. Niet voor niets geeft Lelystad lucht aan woondromen. Wie kunnen dit verhaal beter vertellen dan onze inwoners.

Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar toen we dit huis zagen wisten we dat het goed zat.

Eddy en Jacqueline

‘Genieten van het leven’ is het motto van Eddy en Jacqueline. Jarenlang woonden zij in hun woning mét tuin in Amsterdam, een unieke plek, maar met hun motto in het achterhoofd gooiden zij het roer om en verhuisden zij terug naar Lelystad.

Tessa

Tessa woont, samen met haar man en twee mooie dochters, in Lelystad. Het gezin is graag buiten en grijpt elke mogelijke kans aan om heerlijk te wandelen of buiten te spelen. Ze bouwen nu hun eigen vrijstaande woning in Buitenhof.

Marc & Marianne

Marc en Marianne keerden, met hun jongens, terug van Almere naar Lelystad. Ze misten de vriendelijke mentaliteit.
Ze bouwden hier hun ideale woning, een ruime tweekapper in jaren ’30-stijl aan de rand van de stad.

Rens

Toen hij zijn bedrijf verkocht zocht Rens naar een snelle en goedkope woning voor hem en zijn gezin. Een tussenoplossing, in Lelystad welteverstaan. Totdat hij besefte dat de stad echt wat te bieden heeft en hij er zelf wat van kon maken.

Sharwankumar & Ansala

Spannend! Het is hun eerste koopwoning. En Sharwankumar Mangroe en Ansala Rampadarath hebben gekozen voor nieuwbouw in de wijk HanzePark. Met hun kinderen Stefano en Shiven komen zij te wonen op Rigastraat!

Michel & Yvonne

Ze droomden altijd al van een appartement met uitzicht over het water. Volgend jaar wordt die droom werkelijkheid. Dan verhuizen Michel (44) en Yvonne (44) Springer naar hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Bataviahaven in Lelystad.

Jeroen & Thea

Jeroen, Thea en hun vrolijke viervoeter Dotje woonden jarenlang in 't Gooi, maar wilden graag meer rust en ruimte om hen heen. Ze kwamen in Lelystad en waren verrast door deze mooie plek.

Jij?

Zelf een tevreden bewoner? Wij zijn op zoek naar jou!
Wil je ons helpen met de promotie van onze stad? Neem contact met ons op en wie weet staat jouw verhaal hier binnenkort!

Laatste woonnieuws

Wethouder Dennis Grimbergen ondertekend afspraken MRA

Afspraken tussen Rijk en regio: bouw van 5.000 flexwoningen in MRA

Dit jaar start in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) de bouw van ongeveer 5.000 flexwoningen. Het Rijk heeft om de... Lees verder

Pleinwoningen Parkwijk Lelystad

Wonen en ondernemen combineren in het Stadshart

Binnenkort start de verkoop van 4 unieke Pleinwoningen in Parkwijk Lelystad. Deze woningen liggen direct aan een groen plein... Lees verder

Locatie openbare inschrijving Warande

Openbare inschrijving: uniek appartementengebouw met voorzieningenplint bij Wijkplein Warande

Tussen de natuur en de bestaande stad van Lelystad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Bij... Lees verder

Tiny House in aabouw

Een Tiny House in Warande, bewust wonen in een groene omgeving

Eind mei zijn er kavels voor 9 vrijstaande Tiny Houses en 1 twee-onder-één-kap Tiny House in Warande in Lelystad in... Lees verder

De Buurtgenoten impressie

Start verkoop De Buurtgenoten op 5 januari

De verkoop van de eerste woningen van De Buurtgenoten in Warande gaat 5 januari digitaal van start. Het project... Lees verder

Duin en Water Lelystad

Binnenkort in verkoop: 56 woningen Duin en Water in Lelystad

Binnenkort gaan er 56 nieuwe woningen van Duin en Water in Lelystad in verkoop, waaronder halfvrijstaande woningen en vrijstaande... Lees verder

Ontdek Lelystad

Batavia Stad Fashion Outlet

Behalve ruimte en natuur biedt Lelystad alle faciliteiten van een moderne stad. Voor de liefhebbers zijn er volop mogelijkheden om cultuur te snuiven of uitgebreid te winkelen. Neem bijvoorbeeld Batavia Stad Fashion Outlet met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers!
Ontdek Lelystad

City of the Future

Het centraal gelegen Lelystad biedt ondernemers een mix van omstandigheden voor een optimale bedrijfsvoering. Aan de rand van de stad zijn meerdere nieuwe goed ontsloten bedrijfslocaties, zoals; Oostervaart en Flevopoort. De uitstekende weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen en scherpe grondprijzen maakt het voor ondernemers aantrekkelijk om te investeren op deze locaties.
Ontdek Lelystad

De Nieuwe Wildernis

Laat je verleiden door onze prachtige natuur. Kom naar Natuurpark Lelystad voor wilde zwijnen of ga naar de Oostvaardersplassen en kom oog in oog te staan met edelherten. Ook buiten de wildernis is er genoeg te beleven. Er liggen in Lelystad verschillende bossen, parken en tuinen om heerlijk in te ontspannen of juist lekker actief in bezig te zijn.
Ontdek Lelystad

Volg ons via Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten.
Klik om de fout te tonen
Fout: Serverconfiguratiefout

Volg ons via Twitter

Altijd al op stand willen wonen in een prachtige villawijk met volop groen? Dan is dit uw kans!🏡

Plan nu uw afspraak via: https://www.funda.nl/koop/lelystad/huis-88301058-roderveld-4/

#buitenhof #buitenhoflelystad #lelystad #flevoland #woneninlelystad #woning #huis #verhuizen #dopmakelaars #makelaarlelystad

Load More