Slider

Onze tevreden inwoners

Lelystad. Een bijzonder vriendelijke stad op de grens van land en water. De Flevolandse hoofdstad is de bakermat van de nieuwste provincie. Een stad met een oer-Hollandse geschiedenis, getekend door mensen, gemaakt voor mensen. Hier is wonen leven; jouw woondroom wordt hier werkelijkheid. Niet voor niets geeft Lelystad lucht aan woondromen. Wie kunnen dit verhaal beter vertellen dan onze inwoners.

Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar toen we dit huis zagen wisten we dat het goed zat.

Eddy en Jacqueline

‘Genieten van het leven’ is het motto van Eddy en Jacqueline. Jarenlang woonden zij in hun woning mét tuin in Amsterdam, een unieke plek, maar met hun motto in het achterhoofd gooiden zij het roer om en verhuisden zij terug naar Lelystad.

Amrish, Aroena en Aditya

‘Wij bouwen hier gewoon ons droomhuis. Een huis op een plek waar we verliefd op zijn geworden!’ Lees het verhaal over het bouwen van een vrijstaande woning op een kavel in Lelystad

Marc & Marianne

Marc en Marianne keerden, met hun jongens, terug van Almere naar Lelystad. Ze misten de vriendelijke mentaliteit.
Ze bouwden hier hun ideale woning, een ruime tweekapper in jaren ’30-stijl aan de rand van de stad.

Rens

Toen hij zijn bedrijf verkocht zocht Rens naar een snelle en goedkope woning voor hem en zijn gezin. Een tussenoplossing, in Lelystad welteverstaan. Totdat hij besefte dat de stad echt wat te bieden heeft en hij er zelf wat van kon maken.

Sharwankumar & Ansala

Spannend! Het is hun eerste koopwoning. En Sharwankumar Mangroe en Ansala Rampadarath hebben gekozen voor nieuwbouw in de wijk HanzePark. Met hun kinderen Stefano en Shiven komen zij te wonen op Rigastraat!

Michel & Yvonne

Ze droomden altijd al van een appartement met uitzicht over het water. Volgend jaar wordt die droom werkelijkheid. Dan verhuizen Michel (44) en Yvonne (44) Springer naar hun gloednieuwe appartement in wooncomplex Bataviahaven in Lelystad.

Jeroen & Thea

Jeroen, Thea en hun vrolijke viervoeter Dotje woonden jarenlang in 't Gooi, maar wilden graag meer rust en ruimte om hen heen. Ze kwamen in Lelystad en waren verrast door deze mooie plek.

Tessa

Tessa woont, samen met haar man en twee mooie dochters, in Lelystad. Het gezin is graag buiten en grijpt elke mogelijke kans aan om heerlijk te wandelen of buiten te spelen. Ze bouwen nu hun eigen vrijstaande woning in Buitenhof.

Jij?

Zelf een tevreden bewoner? Wij zijn op zoek naar jou!
Wil je ons helpen met de promotie van onze stad? Neem contact met ons op en wie weet staat jouw verhaal hier binnenkort!

Laatste woonnieuws

Mondriaan 2.0

Mondriaan 2.0: eigentijdse eengezinswoningen in Warande

Zaterdag 11 januari start ReadyforLiving met de verkoop van Mondriaan 2.0. Het gaat om 17 eengezinswoningen (125 – 135... Lees verder

Riant wonen aan het Markermeer. Ontdek de nog beschikbare woningen in Kade 3 in Lelystad

Riant wonen met het Markermeer voor de deur of om de hoek. Het kan in nieuwbouwproject Kade 3 in... Lees verder

Verkoop woningen Parkwijk krijgt binnenkort vervolg

De belangstelling voor de aan Stadshart Lelystad grenzende nieuwe woonbuurt Parkwijk is groot. In september 2019 is de bouw... Lees verder

Lelystad vertaalt woonwensen naar passend woningaanbod

In Lelystad is er ruimte voor een verrassende variatie aan woonmogelijkheden, van wonen aan het water tot grenzend aan... Lees verder

Hoekse Olm, 31 woningen in De Olmen

In november start de verkoop voor Hoekse Olm. Deze 31 woningen in De Olmen in Warande worden in het... Lees verder

Woningen Kop De Veste

Eerste paal geslagen huurwoningen Kop De Veste

Trebbe heeft 30 september de eerste paal geslagen voor de realisatie van 30 sociale huurwoningen voor Centrada en 55... Lees verder

Ontdek Lelystad

Batavia Stad Fashion Outlet

Behalve ruimte en natuur biedt Lelystad alle faciliteiten van een moderne stad. Voor de liefhebbers zijn er volop mogelijkheden om cultuur te snuiven of uitgebreid te winkelen. Neem bijvoorbeeld Batavia Stad Fashion Outlet met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers!
Ontdek Lelystad

City of the Future

Het centraal gelegen Lelystad biedt ondernemers een mix van omstandigheden voor een optimale bedrijfsvoering. Aan de rand van de stad zijn meerdere nieuwe goed ontsloten bedrijfslocaties, zoals; Oostervaart en Flevopoort. De uitstekende weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen en scherpe grondprijzen maakt het voor ondernemers aantrekkelijk om te investeren op deze locaties.
Ontdek Lelystad

De Nieuwe Wildernis

Laat je verleiden door onze prachtige natuur. Kom naar Natuurpark Lelystad voor wilde zwijnen of ga naar de Oostvaardersplassen en kom oog in oog te staan met edelherten. Ook buiten de wildernis is er genoeg te beleven. Er liggen in Lelystad verschillende bossen, parken en tuinen om heerlijk in te ontspannen of juist lekker actief in bezig te zijn.
Ontdek Lelystad

Volg ons via Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

Volg ons via Twitter

We gaan komend jaar onze resultaten vaker visualiseren.
We trappen af met een terugblik op onze wooncampagnes afgelopen jaar. #CityMarketingLelystad #Infographic #Woonmarketing #Citymarketing #lelystad

HISWA te water is de gelukkige winnaar van de Lelystadse Promotie Award 2019. De Positiviteits Prijs werd dit jaar uitgereikt aan Ger Koreman.
https://www.citymarketinglelystad.nl/hiswa-te-water-en-ger-koreman-winnen-promotie-award-en-positiviteits-prijs-2019 #promotieaward #positiviteitsprijs #citymarketinglive

Spannend! Wie gaat zo de #promotieaward en #positiviteitsprijs winnen!! #CityMarketingLive #lelystad tot zo in het @AgoraTheater

Load More...