dichter bij de natuur?

Dichter bij de natuur wonen?

Vakantiegevoel

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Vakantiegevoel - copy

Welkom in Warande!

Bouwkavels Lelystad Warande: een huis bouwen midden in de natuur

Tussen natuur en bestaande stad ligt Warande. Deze jonge wijk is volop in ontwikkeling. Met de Oostvaardersplassen om de hoek én op een steenworp afstand van het Markermeer is dit een perfecte plek om te wonen. Groene lanen en brede vaarten geven de wijk vorm; parkbossen en waterplassen maken het landschap tot een fijne, ruime en groene omgeving. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren veel woningen en kavels bij. Lees meer over de wijk Warande.

U kunt al een kavel kopen vanaf € 342, -* per m2 incl. BTW (prijspeil 2021).

Samen met anderen een woning bouwen

In Warande is het mogelijk om gezamenlijk met anderen een stuk bouwgrond te kopen. Hier kunt u samen huizen op bouwen in een gemeenschappelijk thema. Denk aan seniorenwoningen, of een duurzaam, ecologisch project. Voorwaarde is dat het om een particulier initiatief gaat zonder de inzet van een projectontwikkelaar. Omdat u de kosten deelt, is collectief bouwen een stuk goedkoper dan individuele eigenbouw. Zo is in 2011 de bouw van acht fraaie watervilla’s van Stichting Drijf In Lelystad gerealiseerd.

 

Als de particuliere kavel beschikbaar is dan kunt u een optie aanvragen. Het definitief maken van de optie kost € 300,-. Wanneer u overgaat tot aankoop van de kavel verrekenen we deze vergoeding met de koopsom. Wilt u een optie op een particuliere kavel aanvragen, dan kunt u via onderstaande button uw gegevens invullen.

* De kavelprijzen zijn gebaseerd op prijspeil 1 januari 2021. De kavelprijzen worden maandelijks geïndexeerd. Voor 2021 bedraagt het jaar indexatiepercentage 1,5 % en dus de maandindexatie 1/12 daarvan.

Maak een afspraak