Image is not available
Image is not available
Slider

Bouwkavels Lelystad Warande: een huis bouwen midden in de natuur

Warande is de jongste wijk van Lelystad en ligt midden in de natuur. Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. De wijk wordt vaak ook in een adem met de Nieuwe Wildernis genoemd, omdat de succesvolle gelijknamige natuurdocumentaire in de nabije omgeving is opgenomen. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren veel woningen en kavels bij. Lees meer over de wijk Warande in de brochure.

 

Pluk-je kavel in Warande Lelystad

In de woonwijk Warande kunt u zelf de afmeting van uw kavel bepalen. Er worden letterlijk ‘plukjes kavel’ aangeboden aan consumenten, makelaars en projectontwikkelaars. U bepaalt dus zelf welke kavel u wilt ‘plukken’ om uw droomhuis op te realiseren. U kunt al een kavel kopen vanaf € 312, - per m2 incl. BTW (prijspeil 2017).

Samen met anderen een woning bouwen

In Warande is het mogelijk om gezamenlijk met anderen een stuk bouwgrond te kopen. Hier kunt u samen huizen op bouwen in een gemeenschappelijk thema. Denk aan seniorenwoningen, of een duurzaam, ecologisch project. Voorwaarde is dat het om een particulier initiatief gaat zonder de inzet van een projectontwikkelaar. Omdat u de kosten deelt, is collectief bouwen een stuk goedkoper dan individuele eigenbouw. Zo is in 2011 de bouw van acht fraaie watervilla’s van Stichting Drijf In Lelystad gerealiseerd.

Bouwkavel in Warande Lelystad

Kavels te koopKavels onder optie
Kavels verkocht
Projectkavel in ontwikkelingProject gerealiseerd 

Klik hier om de kaart in fullscreen te kunnen zien.

Bereken de prijs van uw kavel op maat

Totaal aantal m2
Prijs bij benadering €
(incl. BTW) * De kavelprijzen zijn gebaseerd op prijspeil 2017. Als u in 2017 een optie voor een kavel neemt en de levering pas in 2018 plaatsvindt, betekent dit dat de prijzen per 1 januari 2018 geïndexeerd worden.

Maak een afspraak