‘PARKZICHT WARANDE’ BELOOFT KOPER RUIMTE EN WOONCOMFORT

8 juni 2015

Met de onthulling van het bouwbord langs de Larserdreef gaf wethouder Jop Fackeldey van Wonen het startsein voor de verkoop van project ‘Parkzicht’ in de Lelystadse nieuwbouwwijk Warande.  Reijersen Bouw & Planontwikkeling brengt half-vrijstaande woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond op de markt. De bouwlocatie grenst aan het (nog nader in te richten) Parkbos en garandeert een blijvend vrije ligging. De woningen hebben een luxe uitstraling. De koopsommen zijn vanaf € 269.500,- V.O.N. Met het ontwikkelen en aanbieden van deze woningen komt de wijk Warande in een volgende ontwikkelingsfase. Wethouder Jop Fackeldey: ”Waar we de afgelopen jaren als gevolg van de crisis op de woningmarkt mondjesmaat en vooral in de lagere prijsklassen nieuwbouw aan de wijk konden toevoegen, geeft het ontwikkelen van deze half-vrijstaande woningen aan dat er vertrouwen is in de toekomst van Lelystad en van de wijk Warande in het bijzonder. Ik geloof dat we erin zullen slagen, zij het later dan oorspronkelijk gedacht, om Warande volgens de geplande stedenbouwkundige opzet te ontwikkelen. Het kunnen realiseren van deze woningen zal een impuls aan de wijk geven en zal ook de zittende bewoners het vertrouwen geven dat het met het afbouwen en definitief inrichten van hun wijk goed komt.”

Voor elke levensfase geschikt
De woningen van ‘Parkzicht’ zijn levensloopbestendig!. Standaard beschikt de woning over een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Alle ruimten op de begane grond zijn volledig toegankelijk en tevens geschikt voor rolstoelgebruik. Dit biedt dus de mogelijkheid om lang zelfstandig in de woning te wonen.

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers. Desgewenst is de verdieping uit te breiden met een 2e badkamer en een 3e slaapkamer. Dit maakt de woning, dus ook geschikt voor jonge gezinnen. Meerwerk-opties zijn o.a. een bijkeuken, openslaande deuren vanuit de slaapkamer op de begane grond naar de tuin, en een carport.

Royale kavel
De woningen worden gebouwd op kavels vanaf 279 m2 met uiteraard parkeren op eigen erf. De gevels van de woningen bestaan uit lichte gevelsteen en worden voorzien van een duurzame, onderhoudsvrije gevelbekleding. De daken worden gedekt met donkergekleurde dakpannen. De keuze voor het gebruik van duurzame materialen betekent een besparing op de kosten van toekomstig onderhoud.

Informatie en verkoop
Meer informatie over de woningen van “Parkzicht” aan de Wederiklaan in Warande is verkrijgbaar via de website van Kam & Bronotte makelaars: www.marktmakelaar.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 1 =Categorie: Nieuws

Tags: