Plan voor 22 grachtenwoningen in Warande

4 september 2017

Nieuwbouw grachtenwoningen in Warande

Maandag 4 september is een reserveringsovereenkomst getekend voor 22 royale grachtenwoningen in Warande. Projectontwikkelaar EFY Group uit Deventer heeft met dit plan een openbare inzending gewonnen. Het pan wordt nu verder uitgewerkt. Zodra dat is gebeurd en de verkoopprijzen bekend zijn, komen de grachtenwoningen op de markt.

Eigentijds karakter

Het woningbouwplan van EFY Group komt van de hand van architect Niels de Vries van het bureau Zaak van NN uit Apeldoorn. De 22 royale grachtenwoningen hebben een eigentijds karakter, laten veel ruimte voor licht en bieden uitzicht over het water. Het gaat om verschillende typen woningen waarvan een aantal een split level begane grond heeft. Het merendeel van de woningen is voorzien van een tuin met kadewand, grenzend aan het water. Ook is er de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras. Hiermee passen de woningen uitstekend in de sfeer en uitstraling van Warande.

Inschrijving van start

De gemeente Lelystad is zeer tevreden met het woningbouwplan. Met EFY Group heeft Lelystad een marktpartij die dicht bij de klant én de woningmarkt staat en met innovatieve concepten meerwaarde weet te creëren voor de omgeving én voor de mensen die er gaan wonen.
Zo snel mogelijk wordt nu een start gemaakt met het verkoopproces. Geïnteresseerden kunnen zich alvast als belangstellende inschrijven door een e-mail te sturen naar i.eling@efy-group.nl of naar de verkopende makelaar: info@buismanmakelaars.nl.
Categorie: Nieuws

Tags: Warande