Primeur voor Le Clercq Planontwikkeling in virtuele maquette Warande

2 november 2015

Le Clercq Planontwikkeling presenteert haar in Warande te realiseren woningbouwproject in de virtuele maquette die de gemeente Lelystad van deze nieuwe woonwijk heeft laten maken. Le Clercq is daarmee de eerste projectontwikkelaar die de maquette als aanvullend marketinginstrument voor haar verkoopactiviteiten inzet.

Door de driedimensionale projectie van de 11 rijwoningen, de 6 twee-onder-een-kappers en de ene vrijstaande woning in de virtuele woonomgeving van Warande krijgen potentiële kopers een goed en compleet beeld van hun toekomstige woonomgeving.

Voor bouwkavels én projecten

De gemeente Lelystad heeft de 3D maquette van Warande laten maken om nieuwe bewoners te trekken en goed voor te lichten over hun toekomstige wijk. De maquette is in eerste instantie opgezet als een instrument voor geïnteresseerden in door de gemeente te verkopen particuliere bouwkavels. De maquette geeft mensen o.a. de mogelijkheid om zelf de kavelgrootte te bepalen. Bij het verschuiven van de kavelgrenzen loopt de bijbehorende kavelprijs in beeld mee. Ook kan binnen de maquette geëxperimenteerd worden met bouwvolumes en met de positie van de woning op de bouwkavel.

Virtuele wandeling

Le Clercq Planontwikkeling benut de gemeentelijke maquette nu ook voor presentatie van de 18 woningen die zij onlangs in verkoop heeft genomen. Met de presentatie kunnen potentiele kopers een virtuele wandeling door de wijk en specifiek door de Penningkruidstraat maken waaraan deze woningen komen te liggen.

De woningen die Le Clercq Planontwikkeling realiseert liggen op ruime kavels: de rijwoningen op 160 m2 tot 225 m2, de twee-onder-een-kappers en de vrijstaande op 280m2 tot 340 m2 grond. De prijzen voor de rijwoningen zijn vanaf € 176.900,– ; die voor de tweekappers vanaf € 269.900,–  v.o.n. Als u de woningen in de virtuele omgeving van de maquette wilt bekijken, kan dat op de website www.woneninlelystad.nlnieuw venster .

De virtuele wandeling kunt u ook samen maken met een medewerker van de Kavelwinkel of met de verkopende makelaar: Buisman Makelaars. De medewerker c.q. makelaar laat dan de door u gewenste kavel en/of woning dan van alle kanten en door de dagen, nachten en seizoenen heen, zien.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × 5 =Categorie: Nieuws

Tags: