Project NICE! gaat in verkoop

7 juni 2017

Ontwikkelaar Van der Steeg realiseert in de wijk Warande het project ‘NICE!’.  Dit zijn 6 half vrijstaande woningen op een ruime locatie aan de Parnassialaan. De woningen worden verkocht door makelaar Vander Linden. Geïnteresseerden kunnen gebruikmaken van een voorinschrijving; deze loopt tot maandag 12 juni 2017, 12.00 uur.

De twee-onder-een-kap woningen hebben een frisse architectuur met een opvallende kleurverdeling op de gevel. Het lage muurtje rondom de voortuin vormt een opvallend accent. Alle woningen hebben een aangebouwde stenen garage en parkeerplek op eigen terrein. Van binnen zijn de woningen ruim en comfortabel met een woonoppervlak van 140 m2 bestaande uit  een ruime woonkamer en leefkeuken; er zijn drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De erker en de dakkapel op zolder zorgen voor extra veel binnen binnenruimte.

Oplevering is inclusief sanitair, tegelwerk en luxe keuken met inbouwapparatuur. Optioneel is wand-, vloer- en raambekleding mogelijk. Zo kun je in één keer klaar zijn. Uiteraard voldoen de woningen aan alle moderne bouw- en milieueisen. Alles is optimaal geïsoleerd; er is vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. De gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Koopsommen: € 265.000,- tot  € 275.000,-

Voor meer informatie en de verkoopbrochure kunt u terecht op de site van Van der Linden.
Categorie: Nieuws

Tags: verkoop Vrijstaand Warande Woningen