Nu in verkoop: Project Warande Eiland

18 mei 2022

De verkoop van 24 woningen op het ‘Warande Eiland’ is gestart. Dit project dat wordt ontwikkeld door Airoh BV betreft 8 vrijstaande en 16 twee-onder-één-kapwoningen op een fantastische locatie in warande, direct aan het water. De woningen worden gebouwd door bouwbedrijf C.L. Hof uit Grootebroek en variëren van €532.000,00 v.o.n. voor een tweekapper tot €685.000,00 v.o.n. voor een vrijstaande woning.

 

Omgeven door water
De woningen worden gebouwd op Het Eiland, omgeven door water, waarbij alleen bebouwing van vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen is toegestaan. Waterliefhebbers kunnen echt hun hart ophalen. Bovendien is in de directe woonomgeving ook veel natuur aanwezig, zoals de Oostvaardersplassen, recreatieplan ’t Bovenwater, de Hollandse Hout en het Markermeer.
Daarnaast zijn er nog diverse andere voorzieningen om de hoek , zoals een supermarkt, apotheek, basisschool en kinderopvang.

 

Planning en informatie

Bekijk de projectpagina op deze website of ga voor meer informatie en inschrijven naar makelaar Kam en Bronotte, via de website.

Of stel je vraag via info@marktmakelaar.nl.
Categorie: NieuwsProjecten

Tags: Nieuwbouwproject Warande