Vrije sector huurwoningen

Warande

25 Huurwoningen Warande

BAM Wonen BV bouwt in Warande 25 middeldure huurwoningen. De woningen hebben een leefoppervlak van tussen de 108 en 115 m² en worden gebouwd op percelen van ca. 133 m2 oplopend tot 241 m2. Er zijn 4 eindwoningen en 21 tussenwoningen. Ze worden luxe afgewerkt, zijn gasloos (want aangesloten op het in Warande aangelegde stadsverwarmingsnet), energiezuinig en voorzien van zonnepanelen. Alle ruimtes hebben vloerverwarming. De woningen worden opgeleverd met een hoogwaardige keuken, met diverse inbouwapparatuur, een luxe badkamer, een apart washok en vier slaapkamers verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Tot slot hebben alle woningen naast een aparte berging en een ruime tuin ook een parkeerplaats op eigen erf.

De commerciële verhuur zal in handen zijn van de REBO Groep. De huurprijzen variëren vanaf € 945,- tot € 1.020,- per maand. . Interesse? Stuur een e-mail naar huurwoning@rebogroep.nl o.v.v. interesse huurwoning Warande.

Of kijk op de website van de REBO Groep

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf € 945,- tot € 1.020,- per maand

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.