Olmenpark

33 robuuste woningen

 

Informatie

Bijzondere woningen met een moderne uitstraling In Warande in Lelystad bij het Olmenpark worden 33 nieuwe woningen gebouwd, waarvan 9 woningen gelegen zijn aan de straat Koriander en 9 woningen aan de straat Fioringras. De twee blokken van 9 woningen zijn onderverdeeld in 6 rijwoningen en 3 drie-onder-een-kapwoningen.

Aan de Zwenkgras komen 8 twee-onder-één-kap woningen aan het park. Ook de 7 vrijstaande woningen aan de Liesgras hebben een bijzonder gunstige locatie aan het park.
De woningen zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van materialen en accenten. Door de combinatie van het zandkleurige metselwerk met de vlakken in grijs metselwerk krijgen de woningen een moderne uitstraling. De subtiele grijze spekranden en de donkere kozijnen zorgen voor extra contrast. Door de verspringingen in de gevels, de creatieve manier van metselen en de mooie ronde vormen die zijn toegepast bij de eindwoningen krijgt het strakke ontwerp een speels tintje en ontstaat er een heel bijzonder gevelbeeld.

De robuuste woningen geven de ruimte om 6 kamers te realiseren door de ruime zolder met platte dak eventueel ook in te delen.

De verkoop is eind oktober gestart.

 

Hebben wij uw interesse gewekt?

Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan met Flevo Makelaars voor alle in-& outs over dit nieuwe project!

Deze ontwikkeling is van:

BBV Development BV
www.bbvd.eu

Omgeving

Lelystad heeft een levendig stadscentrum om lekker te shoppen, maar ook om te genieten van cultuur en om gezellig uit te gaan. Vergeet ook het populaire BataviaStad met zijn Fashion Outlet en naast gelegen musea niet. Met name de kustzone van Lelystad trekt enorm aan. De Warande is Lelystads jongste woonwijk met veel groen en water. Tevens grenst de wijk aan het relatief grote bosgebied Hollandse Hout en op korte afstand kunt u naar natuurgebied De Oostvaardersplassen. Een prachtig gebied waar u in de trein zittende heerlijk van gaat genieten. In Warande zijn alle belangrijke voorzieningen al gebouwd en deze bevinden zich op loopafstand. Het stadsdeel kent de multifunctionele accommodatie met basisschool, Kindcentrum en ruimten voor wijk- en buurtactiviteiten. Ook is er een nieuwe supermarkt. Deze voorzieningen bevinden zich op ongeveer 900 meter van uw nieuwe woning in Warande!
Het is heerlijk buitenleven in Warande. De wijk zelf kent een aantal mooie parkbossen om te wandelen en te picknicken en er zijn veel speelgelegenheden. Fietsend vanuit Warande bent u in circa tien minuten bij de Lelystadse kust. Lelystad heeft vijf jachthavens en diverse stranden. U heeft ruim de mogelijkheid om heerlijk van het vele water te kunnen genieten.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 132 m²
Perceeloppervlakte 135 tot 475 m²
Totaal aantal kamers 6
Kosten Vanaf € 297.000,- v.o.n.

 

Voor informatie en verkoop

Westeinde 2a

1334 BK Almere

Tel.: 036-2024202

nieuwbouw@flevomakelaars.nl