ROBUUST

ReadyForLiving 7 vrijstaande villa’s

Robuust, fraai en luxe

Een nieuw project in Warande. Aan de Parnassialaan ontwikkelt Woonburo Flevoland en Nieuwbouwadvies Flevoland samen met ReadyForLiving 7 vrijstaande villa’s: ROBUUST.

ROBUUST is 155 m2 groot en voorzien van een wandafwerking, laminaatvloer op de eerste en tweede verdieping, luxe keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur en complete, luxe badkamer met Villeroy & Boch-sanitair, Hansgrohe-kranen en royaal tegelwerk (o.a. 60x60 cm op de vloer en 30x60 cm op de wand).

Opvallend zijn de fraaie U-vormige living, meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein en architectuur met fraaie verdieping hoge ramen. Een mooi ROBUUST huis.

 

Volledig ontzorgd

Alle onderdelen van het afbouwpakket kun je zelf uitzoeken in de showroom van ReadyForLiving en is onderdeel van de v.o.n.-koopsom. Jouw keuzes zijn aangebracht in de woning bij oplevering - niet klussen, maar direct wonen! Volledig ontzorgd.

 

Prijsindicatie

Vanaf € 420.000,- v.o.n., inclusief luxe binnenafwerking - naar eigen smaak.
Wees welkom tijdens de start verkoop op zaterdag 24 november tussen 11:00 en 13:00 uur bij de ReadyForLiving showroom aan de Schoepenweg 59A in Lelystad.

 

Inschrijven voor meer informatie

Neem voor meer informatie en inschrijven contact op met ReadyforLiving. De makelaars voor ROBUUST worden Sinke Lelystad en Voerman Garantiemakelaars Lelystad.

ARE YOU ROBUUST?

Kenmerken

Woonoppervlakte ca. 155 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €420.000,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.