Wonen in de Punter

8 woningen

8 rug-aan-rug woningen in de Punter

Op een zogenoemde inbreidingslocatie in de Punter, heeft Stichting Seniorenbouw Flevoland een project met 8 woningen ontwikkeld op de plek waar voorheen de Aldi supermarkt stond. Alle woningen beschikken over zonnepanelen, een balkon, een stenen berging, gemetselde tuinmuurtjes, kunststof kozijnen, een complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond.

4 seniorenwoningen en 4 gezinswoningen

Vier tussenwoningen zijn ingedeeld als gezinswoning met twee slaapkamer en een badkamer op de verdieping en de vier hoekwoningen beschikken over een slaap- en badkamer op de begane grond. Hierdoor zijn de hoekwoningen uitermate geschikt voor senioren of diegene met de wens of behoefte om op de begane grond te slapen. De bouwnummers 5 tot en met 8 beschikken daarbij ook nog over parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kenmerken

Perceeloppervlakte 101 - 120m2
Totaal aantal kamers 2
Kosten € 213.950,00 - €235.950,00 v.o.n.

Omgeving

De wijk Punter ligt aan de rand van Lelystad op nog geen 5 minuten fietsen van o.a. Batavia Haven en Batavia Stad. De prachtige havenkom met daaromheen diverse gezellige restaurants en cafés ligt letterlijk bij u om de hoek!

U woont op circa 5 autominuten van het centrum van Lelystad. Vanaf Lelystad CS bent u zo in Almere Centrum (15 min.), Amsterdam CS (39 min.), Schiphol (41 min.) of Zwolle CS (26 min.). Zoekt u het liever dichterbij? In het Stadshart vindt u ook diverse restaurant en een prachtig theater, de Agora. Het ideale decor voor een avondje uit, gewoon bij u om de hoek.

Meer natuur?

Nationaal Park De Oostvaardersplassen, Natuurpark Lelystad of een van de prachtige bossen in Lelystad zijn ook prima met de fiets te bereiken.