Fantastisch vrijstaand wonen in Lelystad

vanaf € 349.500 v.o.n.

zeer gevarieerd aanbod van verschillende vrijstaande woningen

Projectontwikkelaar Meacasa start in samenwerking met Kam & Bronotte makelaars begin 2019 met de verkoop van 9 vrijstaande woningen in de nieuwe woonwijk Warande te Lelystad. Het project genaamd “De Jonge Mondriaan” bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van verschillende vrijstaande woningen vanaf € 349.500 v.o.n. geschikt voor meerdere doelgroepen.

Piet Mondriaan
Het totale project kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en MFA om de hoek.

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

Mix to The Max
De woningen worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 293 m2 tot 399 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van twee tot maar liefst zes.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte 293 m² tot 399 m²
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf € 349.500 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.