Bataviahaven 2

Royale appartementen en luxueuze penthouses

Bataviahaven

Vanuit je nieuwe woning kijk je uit over het Markermeer. De hoge stadshuizen met privé-stoepen en -trappen geven deze kust allure. Wandelend over de boulevard, begeef je je in Scheveningse sferen. Met mooi weer vaar je zo het Markermeer op. In 10 minuten fiets je naar het strand. Op de benedenverdieping van het woongebouw komen enkele horecagelegenheden met ruimte voor een boutiquehotel of bed & breakfast. Om de hoek vind je gezellige restaurantjes.
Thuis vakantie vieren. Het kan hier, in Bataviahaven.

Penthouses

In Bataviahaven komen twee pronkstukken. Zo kun je de penthouses wel noemen. De royale tweelaagse appartementen met grote ramen markeren het hoogste punt van Bataviahaven. Vanaf €664.000,- v.o.n.

Appartementen

In de royaal opgezette koopappartementen woon je comfortabel aan de bruisende boulevard. De appartementen zijn compleet met een, twee of drie slaapkamers en een of zelfs twee badkamers. Genoeg ruimte om te wonen en te leven. Vanaf €175.000,- v.o.n.

Locatie

Wonen in Bataviahaven is voor iedereen. Er zijn royale appartementen en luxueuze penthouses voor echte levensgenieters die aan het water willen wonen. Juniorappartementen waar je kunt starten op een toplocatie. Drielaagse herenhuizen met tuin waar je kinderen opgroeien in een veilige en vertrouwde omgeving. Aangepaste appartementen waar mensen met extra zorgwensen comfortabel en zorgeloos wonen. Ook is er gedacht aan mensen die op zoek zijn naar de vrijheid van huren. In het nieuwe wooncomplex woon je in Amsterdamse sferen. Het stoere gebouw past bij de industriële sfeer van de haven. De strakke lijnen en kenmerkende hoge ramen doen denken aan de iconische Amsterdamse havengebouwen. De kleur van de robuuste bakstenen geven het een moderne twis

Start verkoop

De start verkoop van Bataviahaven 2 vindt plaats op donderdag 4 oktober van 16.00 tot 18.00 uur aan Schoonzicht 400 - 402 in Lelystad.

Kenmerken

Woonoppervlakte  49,4 - 238 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €175.000 tot  €664.000 v.o.n.

Omgeving

Batavia Kwartier ligt in het westen van Lelystad, pal aan het Markermeer. In deze levendige wijk vind je onder andere Batavia Stad Fashion Outlet, verschillende restaurants én één van de havens van Lelystad.

Met de ligging aan het water is Batavia Kwartier een fijne plek om te vertoeven. Aan de kade kun je heerlijk zitten en kijk je weg over het uitgestrekte water. Een perfecte plek voor wie van wonen in een bruisende omgeving houdt.