Buitenhof

De Woonschat van Lelystad

Buitenhof is dé Woonschat van Lelystad!

Waarom? Omdat je nergens anders zoveel ruimte, woonplezier en voorzieningen in de natuur vindt. Omdat  Buitenhof gewoon verder gaat om jouw woonwensen echt te realiseren.

Op Buitenhof heb je volop keuzes:

Kies voor een kavel aan het water of in het groen. Kies uit vele verschillende woningtypen. Kies voor de woonsfeer je bij je past. Maak de woning helemaal zoals jij dat wilt, door te kiezen uit een groot aantal standaard opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Andere wensen? Dan gaat de aannemer van Buitenhof, Bouwbedrijf Hof, graag met je in gesprek en om te beoordelen of ook deze wensen kunnen worden gerealiseerd. In bijna alle gevallen is het mogelijk om jouw wens te laten uitwerken.

Door al deze mogelijkheden realiseer je écht jouw ideale woning. Heb je andere wensen? Dan gaat de aannemer van Buitenhof, Bouwbedrijf Hof, graag met je in gesprek en om te beoordelen of ook deze wensen kunnen worden gerealiseerd. In bijna alle gevallen is het mogelijk om jouw wens te laten uitwerken. Heb je aanvullende vragen?

Voor info en verkoop:

Marktmakelaar Kam & Bronotte
Van der Linden Makelaardij

Kenmerken

Woonoppervlakte varieert per woningtype
Perceeloppervlakte varieert per woningtype
Totaal aantal kamers varieert per woningtype
Kosten va € 378.000,-- v.o.n.

Ga voor specifieke informatie over de verschillende woontypen naar het overzicht.

Omgeving

De wijk Buitenhof ligt aan de oostrand van Lelystad en wordt omgeven door groen, water en rust. Je vindt hier prachtige woningen en bouwkavels in verschillende sferen. De omgeving is groen en heeft veel te bieden. Kinderen kunnen hier onbekommerd spelen. Lekker rennen door het hoge gras, klimmen in bomen, heerlijk bootje varen en over bruggen klauteren. Woonpark Buitenhof beschikt in de toekomst over een eigen haven, verbonden aan de Oostervaart. Je vaart dan zo het Markermeer op. In het centrale gebouw kun je als bewoner van Buitenhof tevens gebruik maken van het zwembad en sauna. En voor de sportievelingen is er de fitnessruimte of de toekomstige tennisbaan/multifunctioneel sportveld.