Cubic3 Hip wonen in Warande

Lichte en ruime rijwoningen

Rijwoningen

De rijwoningen zijn licht en ruim. De verspringende gevels geven de rijen een vriendelijk karakter. Parkeren kan gewoon voor de deur, een aantal woningen heeft een eigen parkeerplaats op de kavel. De woningen zijn standaard voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping heb je 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond én eerste verdieping. Zo heb je altijd een comfortabel binnenklimaat.

Strak, modern, licht en vooral heerlijk ruim. Wist je dat je ook een mogelijkheid hebt voor één of twee extra slaapkamer(s) op de tweede verdieping? Bovendien heb je diverse uitbreidingsopties, zodat jouw woning helemaal aansluit op jouw wensen.

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten  Tussen € 253.500,- en  € 299.500,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.