Cubic3 Hip wonen in Warande

10 halfvrijstaande woningen

Twee-onder-een-kapwoningen

De 10 halfvrijstaande woningen bieden je ruimte en comfort over drie woonlagen. De woningen beschikken over een heerlijk tuingerichte woonkamer met uitzicht op een ruime tuin op het zuidwesten. Er zijn woningen met een volledige dakopbouw en twee-onder-een-kapwoningen waarbij je naast een dakopbouw ook een heerlijk dakterras kan realiseren (alle even bouwnummers). Elke woning beschikt over twee parkeerplaatsen achter op de kavel. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming op de begane grond én eerste verdieping. Zo heb je altijd een comfortabel binnenklimaat.

Verspringende gevelhoogtes, helderwitte vlakken en grote ramen voor lekker veel lichtinval; dit is modern wonen in stijl! Door de platte daken profiteer je van maximale leefruimte op alle verdiepingen. Wist je dat je ook een mogelijkheid hebt voor één of twee extra slaapkamer(s) op de tweede verdieping? Bovendien heb je diverse uitbreidingsopties, zodat jouw woning helemaal aansluit op jouw wensen.

Kenmerken

Gebruiksoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten  Tussen € 314.500,- en  € 335.000,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.