De HanzeGraaf

45 ruime appartementen in het Hanzepark helemaal klaar voor de toekomst

De HanzeGraaf

Woonstraks woningontwikkeling realiseert aan de rand van het groene Hanzepark en direct naast het centrum royale, gasloze en energiezuinige appartementen. Uniek in de stad!  Parkeren in de eigen afgesloten parkeergarage.

 

Ontwikkelaar WOONstraks wil met de HanzeGraaf woningen realiseren voor het hogere segment, maar wel geschikt voor alle leeftijden. Met kleine aanpassingen zijn de woningen levensloopbestendig. Daarbij zal vooral veel waarde worden gehecht aan een luxe uitstraling, comfort, veel licht, oriëntatie op de zon, duurzaamheid, royale buitenruimtes en privacy. Met deze waarden willen we een abstract, modern en tijdloos gebouw maken met oog voor detail.

Voor info en verkoop:
Marktmakelaar Kam & Bronotte

Voor de aankondiging van een volgende verkoopavond kunt u hier kijken: woonstraks.nl.

 

* Duokoop is mogelijk. Kijk op Duokoop.nl.

Kenmerken

Woonoppervlakte  78,7 - 182,8 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf 214.620,- tot 485.280,- v.o.n.*

Omgeving

HanzePark is een nieuwbouwwijk in Lelystad gebouwd in een jaren dertig stijl, volgens de principes van architect Dudok. De wijk ligt centraal in de stad vlakbij het NS-station en het stadshart. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt. De wijk kenmerkt zich door veel groen en parken, speelplekken, bereikbaarheid en geborgenheid. Wonen in HanzePark is wonen op een locatie met veel wooncomfort en alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. U zult zich hier zeker thuis voelen!

Meer informatie over Hanzepark vindt u in:
Beeldkwaliteitsplan HanzePark