Fantastisch ruim wonen in Lelystad

Vanaf € 359.000 v.o.n.

Zeer ruime woningen

Stads wonen met volop natuur en ruimte? In Warande kan dat! De bijzondere nieuwbouwwijk ligt letterlijk tussen de stad en de natuur. Je woont hier naast natuurreservaat "Oostvaardersplassen" en bosgebied "Hollandse Hout". De mogelijkheden om te recreëren op land of water zijn eindeloos. Tegelijkertijd heb je alle stadse voorzieningen van Lelystad dichtbij zoals een supermarkt, kindcentrum en openbaar vervoer. Warande zelf is bijzonder groen en waterrijk en biedt een grote variatie aan woningtypes. Van appartement tot vrijstaande woningen en alles er tussenin; iedereen voelt zich thuis in Warande.

 

De Jonge Mondriaan is een ontwikkeling in deelgebied De Olmen in Warande. Het project van in totaal 20 woningen kenmerkt zich door een moderne en tevens schitterende architectuur gebaseerd op het vroege werk van ‘Piet Mondriaan’. In deze fase gaat het om 7 woningen, waarvan 3 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. De woonsfeer kenmerkt zich door veelvuldige afwisseling, vrijheid en privacy. Kortom; een levendige plek, ongedwongen contact met de buren, een gemoedelijke sfeer en de voorzieningen zoals een supermarkt en MFA om de hoek.

 

Duurzaam & Energiezuinig
Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen van onze kopers. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PV-panelen (zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd.

 

Urban Villa’s
Deze zeer ruime Urban Villa’s worden geleverd inclusief eigen grond, waarbij de kavels variëren in oppervlakte van 254m2 tot 381 m2. In iedere woonbehoefte kan worden voorzien. Het aantal slaapkamers kan op basis van individuele woonwensen variëren van vier tot maar liefst zes. Ook is er een slaapkamer op de begane grond mogelijk.

De Urban Villa's in fase 2 zijn er in 2 verschillende types: 3 geschakelde twee onder één kap  én 1 vrijstaande woning.

 

Kijk op onze projectwebsite voor gedetailleerde informatie

 

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 162 m²
Perceeloppervlakte
246 - 346 m²
Totaal aantal kamers 4 tot 6
Kosten vanaf € 359.000 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.