‘Diamond Villa’s’ op kavels Warande

Sapphire

3 ‘juwelen’ van villa’s

Bets en Oudendorp Architecten hebben 3 ‘juwelen’ van villa’s ontworpen voor de Lelystadse woonwijk Warande. De woningen worden op de markt gebracht onder de naam ‘Diamond Villa’s’. De 3 verschillende typen villa’s zijn zo ontworpen dat ze maximaal profiteren van zon- en daglicht en dragen daarom de schitterende namen Ruby, Jade en Sapphire. Voor realisering van de villa’s heeft het architectenbureau vijf bouwkavels beschikbaar (*). De villa’s gaan zaterdag 15 september in verkoop. Voor een eerste impressie van de woningen kijkt u op woneninlelystad.nl.

Alle Diamond Villa’s zijn ruim van opzet en worden onder hoogwaardige architectuur gebouwd. De villa’s beschikken over grote raampartijen. De kavels waarop deze villa’s worden gebouwd hebben een grootte van 386m2 tot 509 m2. Alle tuinen zijn gericht op het zuiden. Door tal van extra opties zijn de villa’s helemaal te personaliseren naar de eigen gewenste woon- en leefstijl. Ook over de kleur van het metselwerk, van de kozijnen en de houten ribben in de gevel kan worden meebeslist.

Start verkoop
De villa’s gaan zaterdag 15 september in verkoop. Belangstellenden zijn die dag tussen 11.00 en 13.00 uur welkom op het kantoor van Buisman Makelaars aan de Zilverparkkade 15 in Lelystad. Wie alvast meer informatie wil, kan contact opnemen met Buisman Makelaars: 0320-202040. Of stuur een mail naar Bets en Oudendorp Architecten via info@architectbna.nl.

Bekijk ook de andere type woningen op:

Diamond villa " Jade"

Diamond villa " Ruby"

(*) Het gaat om de bouwkavels met de nrs. 96, 97, 132, 134 en 155. Zie hiervoor de kavelkaart Warande.

 

Sapphire v.a. 155m2 (v.a. € 444.000,-)
3-laags vrijstaande woning met vide en garage (ca. 300 cm x 589 cm)
Woonoppervlakte ca. 155m2
Begane grond v.v. vloerverwarming, verdieping met radiatoren
Vrij in te delen tweede verdieping, waardoor het mogelijk is om totaal 6 slaapkamers te realiseren

Kenmerken

Woonoppervlakte  140 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €398.000 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.