DOK320

28 betaalbare woningen

Informatie

DOK320 omvat 18 rijwoningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen staan stuk voor stuk op zeer ruime kavels, met keuze uit tuinen met verschillende zonligging. De afwisselende gevelbeelden geven de buurt karakter. De woningen kennen een hoogwaardige afwerking, zijn zeer energiezuinig en volledig ingericht op comfortabel wonen. Hoe dan ook in DOK320 is het heerlijk wonen!

DOK320 is een project van LATEI en Aalberts Ontwikkeling

De Boer - De actieve makelaar
Muntstraat 141 8232 WB Lelystad

 

 

Voor wie graag woont nabij water en groen maar ook wil genieten van stadse dynamiek én een goede bereikbaarheid, vindt in Lelystad een perfecte woonlocatie. Het bruisende stadshart kent een gezellig uitgaansgebied en het nabijgelegen Batavia Stad is een waar walhalla voor shopaholics. De Oostvaarder­plassen, met vele hectaren natuur en vele unieke diersoorten, strekken zich uit ten westen van de stad en dankzij de ligging aan het IJsselmeer is Lelystad een ideaal vertrekpunt voor watersporters. Daarbij reis je vanuit Lelystad bijzonder eenvoudig per trein of auto naar Amsterdam, Utrecht of Zwolle.

Warande

Warande is een nieuwe, complete woonwijk in het zuiden van Lelystad. In het noordwesten van deze wijk welft het Olmenkwartier zich rond het Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen is het wijkplein en de rest van Warande goed bereikbaar.

De Olmen bestaat uit drie woonsferen. Een tuindorp langs de brede vaart, het wijkplein met haar kenmerkende baksteenarchitectuur en een werelds-expressieve buurt aan de parkrand. Daarmee is De Olmen een moderne en veelzijdige buurt in Warande. Om een samenhangende, tijdloze stijl te bereiken wordt er gewerkt met handvorm bakstenen in natuurlijke warm-grijze, gele óf okertinten. De woningen krijgen hiermee een warme, expressieve, eigentijdse én tijdloze uitstraling. De wijk is uitgerust met diverse voorzieningen en faciliteiten, zoals winkels, scholen, zorgcentra en openbaar vervoer.

Kenmerken

Woonoppervlakte Rijwoning: 116 m² / Twee-onder-éen-kap woning: 139 m2
Perceeloppervlakte Rijwoning: va 130 m² / Twee-onder-éen-kap woning: va 240 m2
Totaal aantal kamers
Kosten Rijwoningen vanaf € 257.000,- v.o.n.
Twee-onder-éen-kap woningen vanaf € 348.500,- v.o.n.

Voor informatie en verkoop