previous arrow
next arrow
Slider

Droomvilla Jaren 30 woning, type Bogey

Type BOGEY is een vrijstaande villa, gebouwd in de sfeervolle stijl van de jaren 30. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een erker en de eetkamer met keuken. De royale woonkamer, met openslaande deuren naar het terras, ligt aan de tuinzijde.

Via de ruime en lichte overloop met vide bereikt u de 3 ruime slaapkamers. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, zijn gesitueerd aan de tuinzijde van de villa. Verder heeft u vanaf de overloop toegang tot de luxueuze badkamer die is voorzien van een ligbad, een tweede toilet, een douche en een vaste wastafel. Via de trap bereikt u de zolderverdieping. Dit is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine- en wasdrogeraansluitingen bevinden. Tevens is hier de opstelplaats van de mechanische ventilatie en de energiezuinige Hr-ketel.

Deze complete, luxueuze uitgeruste vrijstaande villa's zijn gebouwd conform de nieuwste eisen op het terrein van energiebesparing EPN 0.4, duurzaamheid en veiligheid. Standaard wordt uw woning o.a. opgeleverd met zonnepanelen, sanitair, mechanische ventilatie met warmtepomp en een energiezuinige Hr-ketel (zie verder de technische omschrijving).

Uw eigen wensen
Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken en hierop ook uw kavelgrootte kan aanpassen (zie meerwerklijst). Let op: bij het breder maken van de woning komt nog een opslag voor de kavelprijs!

Permanente bewoning op niveau
De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa's worden standaard opgeleverd met sanitair, zonnepanelen en een energiezuinige HR-CV ketel. Bovendien kunnen de villa's compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Meer informatie

 

 

Kenmerken

Woonoppervlakte  
Perceeloppervlakte  
Kosten € 329.000 v.o.n.

Omgeving

Ten noorden van Lelystad ligt, omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon, het Flevo Golf Resort. Dit is een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer en waarin volop kan worden gerecreëerd. Het bos is 290 hectare groot en grenst aan het golfterrein. In het woongebied Flevo Golf Resort is naast een golfterrein een entreegebouw met verschillende voorzieningen (horeca en kantoor). De ruime opzet van dit unieke bouwproject biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.