EUREKAHUIS

24 schitterende kwadrantbungalows

Informatie

24 schitterende kwadrantbungalows in een parkachtige setting. Levensloopbestendig, onderhoudsvrij en energiezuinig met een riante tuin en een eigen parkeerplaats.

De woningen kenmerken zich door de zeer riante binnenruimtes, te weten onder andere: Een woonkamer/ keuken van circa 42 m², een slaapkamer van ± 14 m² en een badkamer van ± 6 m², welke voorzien is van een tweede toilet. Uiteraard beschikt de woning ook over een berging/ bijkeuken en bestaat de mogelijkheid een tweede slaapkamer te realiseren.

De woningen zijn heel compleet en worden zeer duurzaam gebouwd, gedurende de eerste 20 jaar is bijna geen onderhoud nodig. De bungalows zijn levensloopbestendig en worden drempelloos uitgevoerd, mede hierdoor zijn ze rolstoel toegankelijk. Ook zijn de bungalows energiezuinig en voorzien van vloerverwarming.

De woningen beschikken over een prachtige, ruime en complete badkamer, welke voorzien is van een douche, wastafel en toilet. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch. Standaard is buitenverlichting aangebracht bij de voordeur, ook is er een buitenkraan en een wandcontactdoos op de buitenmuur aanwezig. Kortom, van alle gemakken voorzien. Elke bungalow beschikt over een eigen parkeerplaats op het eigen gemeenschappelijke parkeerterrein en er is een gezamenlijke jeu de boules baan, ook op eigen terrein.

Omgeving

Nabij alle voorzieningen in een parkachtige omgeving.
Kenmerken:
• Super centrale ligging
• Hoofdfietspad aansluitend aan de wijk
• Bushalte op 300 meter
• Centraal Station (trein) op 5 min
• Snelweg A6 op 5 min
• Lelystad Airport op 10 minuten

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 74 m²
Kaveloppervlakte 170 m²
Totaal aantal kamers 2
Kosten Vanaf € 247.900,- v.o.n.

 

Voor informatie en verkoop

De Boer Makelaardij                          Makelaardij De4linden

Muntstraat 141                                    Meentweg 1

0320-281800                                      0320-237120

mail@deactievemakelaar.nl             info.lelystad@de4linden.nl

www.deactievemakelaar.nl              www.de4linden.nl