Zwevende villa's

Warande

11 Zwevende villa's

Naar idee en ontwerp van architectBNA Hans Oudendorp uit Amsterdam bouwt Hofbouw aan de Wederiklaan in Warande. Zij gaan voor hun project De Zwevende villa’s samenwerken met ReadyforLiving Projectontwikkeling. De 8 halfvrijstaande- en 3 vrijstaande villa’s worden nu aangeboden met alle luxe binnenafwerking als onderdeel van de verkoopprijs.

De woningen staan op royale kavels (van ca. 261m2 tot 365m2), beschikken over parkeergelegenheid op eigen terrein, vrij uitzicht aan de voorzijde en de achtertuin op het zuidoosten. Verder zijn de woningen standaard inclusief 1,8m aanbouw.

Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw, tweede badkamer, garage of een prachtige vide.

De woningen zijn licht en ruim. Er is een tuingerichte woonkamer van 32,6 m2 en een keuken van ruim 13 m2. In totaal telt de woning maar liefst 5 (slaap)kamers. Naast de badkamer op de eerste verdieping is het mogelijk om op de tweede verdieping aanvullend nog een badkamer te maken.

De Zwevende villa's worden gebouwd op een prachtige locatie in de wijk Warande, direct grenzend aan het Olmenpark. Er is parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein. In de tuin staat een vrijstaande houten berging (ca. 5m2).

Neem voor meer informatie contact op met een van de verkopende makelaars:

Kam & Bronotte makelaars
Buisman makelaars

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 158 m²
Kosten  348.950 - 414.950

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.