Groene Schouw

EIGENTIJDS WONEN IN HET HART VAN LELYSTAD

Eigentijds wonen in het hart van Lelystad

Eigentijds genieten tussen de levendige binnenstad van Lelystad en het rustgevende Markermeer. Dat is wonen naar eigen wens in Groene Schouw. Een prachtige groene inbreidingslocatie in de wijk Schouw, met 8 twee-onder-één-kap kavels en 6 vrijstaande kavels en veel keuzevrijheid. Want je kunt samen met Hegeman Bouwteam jouw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen. Laat je inspireren!

14 kavels tussen de binnenstad en het Markermeer

Groene Schouw ligt aan de wijkontsluitingsweg Gondel Schouw en ligt tussen het midgetgolfterrein (oostzijde), de tennisvereniging Poseidon (zuidzijde) en voetbalvereninging Unicum (noordzijde). De locatie ligt in een groene waterrijke omgeving en geeft invulling aan 14 kavels waarvan 8 twee-onder-één-kap kavels vanaf 323m² en 6 vrijstaande kavels vanaf 412 m².

Laat je inspireren!

Groene Schouw doet zijn naam volledig eer aan. Of het nu gaat om de unieke ligging, de fraaie omgeving of de vele ontwerp- en inrichtingsmogelijkheden: in dit exclusieve project kun jij je op vele manieren laten inspireren! Overleg jouw woonideeën voor een vrij ontwerp met het ontwerpteam van Hegeman of kies één van de 4 royale modelwoningen met de keuzevrijheid van bijvoorbeeld de indeling die bij jou past. Geniet van de luxe, het comfort en de vele extra’s die de woningen in dit deelplan nog aangenamer maken. Van hoogwaardig en duurzame materialisatie tot privéparkeerplaatsen, royale achtertuinen en beschutte ligging.

Nog enkele kavels beschikbaar!

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. Op de website van Hegeman vind je de actuele beschikbaarheid en alle informatie.

 

 

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte 323 m² tot 712 m²
Totaal aantal kamers
Kosten Kavelprijs vanaf € 121.157,- tot €252.793

Omgeving

Eigentijds genieten tussen de levendige binnenstad van Lelystad en het rustgevende Markermeer. Dat is wonen naar eigen wens in Groene Schouw. Een prachtige groene inbreidingslocatie in de wijk Gondel, met 8 twee-onder-één-kap kavels en 6 vrijstaande kavels en veel keuzevrijheid. Want je kunt samen met Hegeman Bouwteam jouw eigen droomhuis ontwerpen en bouwen. Laat je inspireren!