previous arrow
next arrow
Slider

HERENHUIS, type Fairway

Deze complete, luxueus uitgeruste vrijstaande villa's zijn gebouwd conform de nieuwste eisen op het terrein van energiebesparing EPN 0.4, duurzaamheid en veiligheid. Standaard wordt uw woning o.a. opgeleverd met zonnepanelen, sanitair, mechanische ventilatie met warmtepomp en een energiezuinige Hr-ketel (zie verder de technische omschrijving).

Dit type woning is een vrijstaande villa voor permanente bewoning, gebouwd in de sfeervolle stijl van de vorige eeuw. De villa met een standaard vloeroppervlakte van 128m2 heeft een garage en een flinke tuin aan het water met mogelijkheden voor een terras. De voorzijde van de woning kenmerkt zich door symmetrie met centraal de royale entree met daarboven een Frans balkon. Aan de linker voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met keuken (optioneel). De royale woonkamer ligt aan de tuinzijde en heeft twee openslaande deuren naar het terras en mogelijkheden voor een optionele erker aan de zijgevel.

De eerste verdieping herbergt 3 flinke slaapkamers, waarvan 1 de master bedroom met inloopkast. Een compleet ingerichte badkamer met douche, bad, 2e toilet en een wastafel.

De zolderverdieping is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine aansluitingen, de opstelplaats van de mechanische ventilatie en de energiezuinige Hr-ketel bevinden. Opvallend zijn de brede dak overstekken, de kranslijsten, de sfeervolle erker (optioneel), de fraaie entree met Frans balkon en de luxueuze bakstenen.

U parkeert uw auto in de garage of op de parkeerplaats op eigen terrein. De garage heeft een deur naar de tuin.

Uw eigen wensen
De villa biedt u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken en hierop ook uw kavel grootte kan aanpassen (zie meerwerklijst). Let op: bij het breder maken van de woning komt nog een opslag voor de kavelprijs!

Meer informatie

 

 

Kenmerken

Woonoppervlakte  
Perceeloppervlakte  
Kosten € 359.000 v.o.n.

Omgeving

Ten noorden van Lelystad ligt, omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon, het Flevo Golf Resort. Dit is een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer en waarin volop kan worden gerecreëerd. Het bos is 290 hectare groot en grenst aan het golfterrein. In het woongebied Flevo Golf Resort is naast een golfterrein een entreegebouw met verschillende voorzieningen (horeca en kantoor). De ruime opzet van dit unieke bouwproject biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.