Hanzehuys in HanzePark

Wilt u wonen in een appartement in hartje Lelystad?

Hanzehuys in HanzePark

Wilt u wonen in een appartement in hartje Lelystad? Op loopafstand van het station, restaurants, sportschool en theater? In de buurt van winkels, apotheek en huisarts? Dan is een appartement in Het Hanzehuys echt iets voor u!

Centrada heeft 42 nieuwbouwappartementen gekocht van projectontwikkelaar Ready for Living. De toren met appartementen komt op een prominente plek in het Hanzepark bij de rotonde aan de Rigastraat op de Stationslaan. Een geweldige locatie in een groene omgeving.

Kenmerken

Woonoppervlakte circa 87 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten Een appartement in het Hanzehuys kost per maand € 770,96. Deze huurprijs is inclusief servicekosten.

Omgeving

HanzePark is een nieuwbouwwijk in Lelystad gebouwd in een jaren dertig stijl, volgens de principes van architect Dudok. De wijk ligt centraal in de stad vlakbij het NS-station en het stadshart. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt. De wijk kenmerkt zich door veel groen en parken, speelplekken, bereikbaarheid en geborgenheid. Wonen in HanzePark is wonen op een locatie met veel wooncomfort en alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. U zult zich hier zeker thuis voelen!

Meer informatie over Hanzepark vindt u in:
Beeldkwaliteitsplan HanzePark