Kop de Veste

85 huurwoningen

Kop De Veste

Kop De Veste is gesitueerd ten noorden van de wijk De Veste, tussen de Stationsdreef, Houtribdreef en Zuigerplasdreef. Het plan omvat 30 sociale huurwoningen in opdracht van woningcorporatie Centrada en 55 woningen bestemd voor beleggershuur. De beleggershuurwoningen worden door Trebbe en Leyten gezamenlijk aangeboden. De voorzieningen in de wijk zijn uitstekend. Er is veel openbaar groen en er wordt nog een speelveld voor kinderen aangelegd. Daarnaast zijn het Stadshart, Lelycentre en diverse voorzieningen, zoals  scholen, een gezondheidscentrum en een sportschool vlakbij.

De woningen

De woningen zijn ontwikkeld door Trebbe. Door variatie in daken en in kleuren van de gevels en voordeuren is architectenbureau Peters & Lammerink erin geslaagd iedere woning een eigen identiteit mee te geven en toch de onderlinge samenhang te bewaren. De woningen zijn met drie slaapkamers, een zolder en een tuin van minimaal 70 m2 gerust riant te noemen. Vanzelfsprekend worden alle woningen energiezuinig en all-electric uitgevoerd. De daken van de sociale huurwoningen worden voorzien van zonnepanelen. De beleggershuurwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein.

De planning

De bouw is gestart en de laatste woning wordt naar verwachting nog voor de zomer van 2020 opgeleverd.

Interesse?

Heeft u interesse in een woning? U kunt zich voor een sociale huurwoning melden bij Woningstichting Centrada in Lelystad, www.centrada.nl , wonen@centrada.nl, 0320 23 96 00. Meer informatie over de beleggershuurwoningen? Dan kunt u zich melden bij Van der Linden Makelaars in Lelystad, www.vanderlinden.nl , verhuur@vanderlinden.nl, 088 533 00 00.