De Klaproos

11 markante woningen in Piet Mondriaanstijl

Informatie

Aan de Klaproos, in De Olmen in Warande te Lelystad, komen 11 markante woningen, onderverdeeld in een blok van 6 en een blok van 5 woningen. Hier is het fantastisch wonen, in een rustige buurt in stadsdeel Warande. De woningen zijn met een beukmaat van maar liefst 6,5 meter bijzonder ruim en praktisch van opzet en geschikt voor alle leeftijden. De woningen beschikken namelijk over een compleet woonprogramma op de begane grond, wat de woningen leeftijdsbestendig maakt, dus uitermate geschikt voor senioren. Met de toevoeging van een compleet ingedeelde verdieping zal ook een gezin zich hier helemaal thuis voelen!

Met de praktische plattegronden van de woningen ervaart u een zee aan ruimte. Op de begane grond treft u, naar de woonkamer en keuken, een fijne slaapkamer met aangrenzende badkamer, een separaat toilet en een berging. Vanuit de woonkamer bereikt u via de dubbele openslaande deuren de achtertuin. Hier bevindt zich een praktische berging en heeft u mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. De verdieping is standaard ingedeeld met 2 slaapkamers, optioneel kunt u kiezen voor een alternatieve indeling met een tweede badkamer.

De woningen zijn tot in de details uitgedacht. Zo is er in het ontwerp volop aandacht voor de afwerking van de woning. De badkamer en toiletruimtes worden voorzien van  hoogwaardig tegelwerk en ook het luxe sanitair is opgenomen in de prijs. De exacte keuze is aan u. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuken compleet naar uw wensen aan te passen en uit te breiden.

De woningen zijn standaard uitzonderlijk goed geïsoleerd en worden verwarmd middels vloerverwarming. Dit gebied kent stadsverwarming dus hoeft u geen eigen ketel te onderhouden.

Er zijn tal van opties mogelijk om van uw huis in Warande uw ultieme thuis te maken. U kunt tevens voor kiezen een extra duurzame, energieneutrale woning door het plaatsen van (extra) zonnepanelen. Kom aan tafel bij onze architect voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Start bouw naar verwachting in het najaar van 2020.

De woningen in Warande zijn standaard uitzonderlijk goed geïsoleerd en worden helemaal verwarmd met vloerverwarming. Dit gebied kent stadsverwarming dus hoeft u geen eigen ketel te onderhouden. Wel zo makkelijk!

Kenmerken

Woonoppervlakte 121 m²
Perceeloppervlakte 176 tot 282 m²
Totaal aantal kamers 3 tot 4
Kosten Vanaf € 295.000,- v.o.n.

Voor informatie en verkoop

Schoutstraat 110

1315 EZ Almere

Tel.: 036-5211900

info@arcuris.eu