Slider

Kolbergstraat HanzePark (VERKOCHT!)

Vlakbij het levendige stadshart van Lelystad, ten westen van het station is de nieuwe woonwijk HANZEPARK gesitueerd. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt. Kenmerken van deze nieuwe woonwijk zijn veel groen en parken, speelplekken, bereikbaarheid en geborgenheid.
Aan de Kolbergstraat in Hanzepark worden zes halfvrijstaande woningen gerealiseerd, type Wouwer en Obrecht. De verschillende typen woningen hebben een uniek karakter en worden in Dudok-stijl gebouwd. De vormgeving van de woningen is uitgevoerd met afwisselende dakstanden. Hierdoor ontstaat een gevarieerd en uitnodigend straatbeeld. De woningen krijgen een statige uitstraling door de strakke lijnen, schitterend metselwerk en ruime overstekken.
In overleg met de ontwikkelaar zijn veel meer- en minderwerk opties bespreekbaar.

Kavelgrootten: 304 – 395 m2
Woonoppervlakten: 143 m² - 168 m²
Inhoud: 590 m³ - 743 m³

Meer informatie en verkoop bij de verkopende makelaars: Vlieg makelaars en De 4 Linden .

Kenmerken

Woonoppervlakte  143 m² - 168 m²
Perceeloppervlakte  304 – 395 m2
Totaal aantal kamers  
Kosten € 299.000 - € 329.000 v.o.n.

Omgeving

HanzePark is een nieuwbouwwijk in Lelystad gebouwd in een jaren dertig stijl, volgens de principes van architect Dudok. De wijk ligt centraal in de stad vlakbij het NS-station en het stadshart. Een heerlijke plek om te wonen met alle voorzieningen van de stad direct in de buurt. De wijk kenmerkt zich door veel groen en parken, speelplekken, bereikbaarheid en geborgenheid. Wonen in HanzePark is wonen op een locatie met veel wooncomfort en alle voorzieningen van de stad binnen handbereik. U zult zich hier zeker thuis voelen!

Meer informatie over Hanzepark vindt u in:
Beeldkwaliteitsplan HanzePark