MONDRIAAN 2.0

4 waterwoningen

Informatie

Wonen aan het water, vlakbij alle voorzieningen? Dat kan bij de Waterwoningen van het project MONDRIAAN 2.0 in Warande! De huizen hebben een extra grote begane grond met een living van 52 m2 (voorzien van SieMatic keuken met Miele-inbouwapparatuur) en een prachtige raampartij van circa 8 meter met zicht op tuin en water. Op de begane grond is ook een slaapkamer en luxe badkamer (Villeroy & Boch, Hansgrohe). Boven zijn nog twee slaapkamers. De woningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een grote berging.

In het gehele huis komt een PVC-vloer met plint (finish zelf uitzoeken) en gladde wanden.

Een ontwikkeling van ReadyforLiving: de woning is volledig 'woonklaar' naar smaak van de koper als onderdeel van de koopsom. In de showroom Woon-inspiratie kunnen kopers een keuken, vloer, raamdecoratie, maatwerk kledingkast en complete badkamer uitzoeken.

START VERKOOP DONDERDAG 5 MAART 2020

De woningen maken deel uit van het project MONDRIAAN 2.0 en komen aan de Kamille in Warande, Lelystad. Op loopafstand zijn de supermarkt, Kindcentrum Warande en diverse eerstelijnszorg. Het stadshart van Lelystad is in ongeveer 10 minuten te bereiken. De woonlocatie ligt op 14 autominuten van Almere en 40 minuten van Amsterdam.

Kenmerken

Woonoppervlakte 121 m2
Perceeloppervlakte  375 m² / 423 m2
Totaal aantal kamers
Kosten Vanaf € 439.950,- v.o.n. inclusief alle luxe binnenafwerking

Voor informatie en verkoop

Zilverparkkade 15

8232 WJ Lelystad

Tel.: 0320-202040

info@buismanmakelaars.nl