Dichter bij de natuur wonen?

Thuiskomen met een vakantiegevoel?

Welkom in Warande!

Slider

Nice! (VERKOCHT!)

Ontwikkelaar Van der Steeg realiseert in de wijk Warande  het project ‘NICE!’.  Dit zijn 6 half vrijstaande woningen op een ruimte locatie aan de Parnassialaan. De twee-onder-een-kap woningen hebben een frisse architectuur met een opvallende kleurverdeling op de gevel. Het lage muurtje rondom de voortuin vormt een opvallend accent. Alle woningen hebben een aangebouwde stenen garage en parkeerplek op eigen terrein. Van binnen zijn de woningen ruim en comfortabel met een woonoppervlak van 140 m2 bestaande uit  een heerlijk ruime woonkamer en leefkeuken; er zijn drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De erker en de dakkapel op zolder zorgen voor extra veel binnen binnenruimte. Oplevering is inclusief sanitair, tegelwerk en luxe keuken met inbouwapparatuur. Optioneel is wand-, vloer- en raambekleding mogelijk. Zo kun je in één keer klaar zijn. Uiteraard voldoen de woningen aan alle moderne bouw- en milieueisen. Alles is optimaal geïsoleerd.; er is vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. De gebruikte materialen zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Koopsommen: € 265.000,- tot  € 275.000,-

Verkopende makelaar: Van der Linden. Klik hier voor meer informatie en voor de verkoopbrochure.

Kenmerken

Woonoppervlakte 140 m²
Perceeloppervlakte onbekend
Totaal aantal kamers 6
Kosten € 265.000 tot  € 275.000 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.