Parkwijk Lelystad

17 rij-en hoekwoningen

Informatie

Stads wonen in een groene omgeving, dat kan in Parkwijk Lelystad. De jonge woonbuurt heeft een knus karakter. Kinderen kunnen veilig buitenspelen in de vele lommerrijke straatjes die deze buurt rijk is. Je woont dicht bij de stad, maar ervaart het gezellige dorpsgevoel. Zie jij jezelf hier al wonen?

Nieuwbouwproject Parkwijk in Lelystad telt straks met ongeveer 130 woningen veel mogelijkheden. Het gevarieerde woningaanbod houdt rekening met verschillende leefstijlen en woonwensen: van ruime eengezinswoningen tot levensloopgeschikte woningen. Met een ruim aanbod van huurwoningen en koophuizen heb je veel keuzevrijheid in Parkwijk. Kortom, Parkwijk wordt een volwaardige woonwijk voor alle generaties.

De eerste fase van het project is inmiddels voltooid. De tweede fase van 17 woningen is verkocht. Wat deze woningen zo uniek maakt, is dat je als koper zelf jouw huis samenstelt tegen de kosten van een projectmatig gebouwde woning. Daarom heet het ook Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO). 

De woningen

De woningen zijn standaard energiezuinig volgens de norm EPC 0,4 (EPC staat voor energieprestatiecoëfficiënt). Dit betekent dat je nieuwe huis nog maar 40 procent van de energie gebruikt die nodig is voor verwarming, vergeleken met een jarennegentigwoning. Je huis in Parkwijk is dus dubbel zo zuinig.

 

Bij PPO krijg je het beste van twee werelden: je bent als opdrachtgever maximaal betrokken bij het samenstellen en ontwerpen van je nieuwe woning en projectontwikkelaar Van Wijnen regelt de rest. Daarmee heb je wel de lusten maar niet de lasten van zelf bouwen. De architect van Parkwijk werkt jouw plan uit tot je eigen unieke woningontwerp. Dat is pas zeggenschap zonder zorgen.

 

Is zo'n zelf samengestelde niet duurder dan een standaardnieuwbouwhuis? Nee hoor. Zie het als een bouwpakket. Doordat je verschillende, uitgekiende componenten samenvoegt, blijven de productiekosten laag. Het resultaat? Een efficiënt gebouwde woning, helemaal naar jouw smaak.

Kenmerken

Woonoppervlakte na 10 september bekend
Perceeloppervlakte na 10 september bekend
Totaal aantal kamers na 10 september bekend
Kosten na 10 september bekend

Omgeving

Vanuit Parkwijk loop je zo het bruisende Stadshart in. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Van je dagelijkse boodschappen doen tot schaamteloos shoppen met vriendinnen. ’s Middags bezoek je een museum en ’s avonds ga je naar de bioscoop, het theater of concertzaal. Ook op culinair gebied kom je aan je trekken. Het barst van de gezellige lunchrooms, koffiebarretjes, restaurants en cafés. Sportief aangelegd? Je loopt zo de sportschool of het zwembad in. Maar daarnaast heb je ook verschillende drogisterijen, twee apotheken en huisartsenpost binnen handbereik. Niet alleen Parkwijk draagt bij aan de ontwikkeling van het Stadshart. Ook andere gebieden in het Stadshart krijgen de komende jaren een flinke make-over om Lelystad nog groener en gezelliger te maken.

 

Voor informatie en verkoop

De Boer Makelaardij

www.deactievemakelaar.nl

T. 0320 - 281800

De4Linden Makelaardij

www.de4linden.nl

T. 0320 - 237120

Van der Linden Makelaardij

www.vanderlinden.nl

T. 0320 - 241774