Parkwijk Lelystad

twee-onder-één kapwoningen

Informatie

Parkwijk is een prachtige plek om te wonen. Goed bereikbaar en gelegen in het stadshart, met alle voorzieningen op loopafstand. Maar niet alleen de plek maakt Parkwijk bijzonder. Ook de wijze waarop de woningen daar tot stand komen is speciaal.

Unieke woningen omdat zij toekomstbestendig en gasloos worden gebouwd. De lucht-warmtepomp in je woning zorgt voor warm water en verwarming. Extra aantrekkelijk is het dat de woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping.

Al deze woningen zijn verkocht. De bouw is voor de zomer van 2020 gestart.

 

Informatie beschikbare woningen:

Nr B9 20

Indeling: entree/hal, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer, keukenruimte (de keuken is een meerwerkoptie). Indeling eerste verdieping: overloop, drie riante slaapkamers en een badkamer met douche, vaste wastafel en tweede toilet. Indeling tweede verdieping: ruime zolder met volop mogelijkheden.

Koopsom € 290.000,- v.o.n.

Nr B9 01

Indeling: entree/hal, vrijdragend toilet met fonteintje, woonkamer met erker, keukenruimte (de keuken is een meerwerkoptie). Indeling eerste verdieping: overloop, drie riante slaapkamers en een badkamer met douche, vaste wastafel en tweede toilet. Indeling tweede verdieping: ruime zolder met volop mogelijkheden.

Koopsom € 310.000,- v.o.n.

Kenmerken

Woonoppervlakte 109 - 116 m²
Perceeloppervlakte 105 -115 m²
Totaal aantal kamers 4
Kosten Vanaf €290.000,- v.o.n.

Omgeving

Vanuit Parkwijk loop je zo het bruisende Stadshart in. Hier vind je alles wat je nodig hebt. Van je dagelijkse boodschappen doen tot schaamteloos shoppen met vriendinnen. ’s Middags bezoek je een museum en ’s avonds ga je naar de bioscoop, het theater of concertzaal. Ook op culinair gebied kom je aan je trekken. Het barst van de gezellige lunchrooms, koffiebarretjes, restaurants en cafés. Sportief aangelegd? Je loopt zo de sportschool of het zwembad in. Maar daarnaast heb je ook verschillende drogisterijen, twee apotheken en huisartsenpost binnen handbereik. Niet alleen Parkwijk draagt bij aan de ontwikkeling van het Stadshart. Ook andere gebieden in het Stadshart krijgen de komende jaren een flinke make-over om Lelystad nog groener en gezelliger te maken.

Voor informatie en verkoop

De Boer Makelaardij

www.deactievemakelaar.nl

T. 0320 - 281800

De4Linden Makelaardij

www.de4linden.nl

T. 0320 - 237120

Van der Linden Makelaardij

www.vanderlinden.nl

T. 0320 - 241774