Parkwijk

een bijzondere wijk op een bijzondere plek

Parkwijk: een bijzondere wijk op een bijzondere plek

In Parkwijk voel je je snel thuis. De autoluwe woonbuurt heeft gezellige hofjes en knusse slenterstraatjes. Ook komen er wandel- en fietspaden en groene speelplekken waar kinderen heerlijk kunnen ravotten. Je woont dicht bij de stad, maar je ervaart het gezellige dorpsgevoel. Perfect voor heerlijke avondwandelingen door de lommerrijke straatjes. Zie jij jezelf hier al wonen?

Woningaanbod

Het gloednieuwe Parkwijk telt straks meer dan 135 nieuwbouwwoningen. Er is veel variatie: rij- en hoekwoningen, woon-werk- of woon-zorgwoningen, levensloopgeschikte patiowoningen, appartementen en eengezinswoningen. Er zijn koopwoningen, maar ook huurwoningen. Bovendien komen er op maat gemaakte woningen door middel van Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO). Hierbij heb je als koper zelf de keuze in de breedte van je gevel, het aantal woonlagen, de kapvorm, uitbouw en gevelstijl. Welke woonwens je ook hebt, er is voor elk wat wils.

Nu in verkoop

Voorjaar 2019 verkoop

Een gloednieuwe en gasloze woonbuurt in hartje Lelystad, met slenterstraatjes en een parkachtige ambiance. Dat is Parkwijk. Vanwege het succes van de eerste fase, start dit voorjaar de verkoop van de tweede reeks rij- en hoekwoningen. Willem (60) en Joke (56) Hacquebard behoren tot de gelukkige kopers uit de eerste fase.

Ze wonen al eenentwintig jaar met veel plezier in een drive-inwoning in Lelystad-Haven. Toch zijn Willem en Joke toe aan iets anders: een zogenoemde PPO-woning in Parkwijk. Bij het kopen van zo’n woning is veel ruimte voor de eigen woonwensen van het stel. ‘In onze nieuwe woning kiezen we straks zelf de gevel uit,’ vertelt Joke. ‘Wij gaan voor de kleuren gebroken wit en donkergrijs. We bepalen zelfs de breedte van het huis, de kap en het aantal woonlagen. Binnenkort gaan we minder traplopen.’ In Parkwijk stellen toekomstige bewoners hun eigen rij- of hoekwoning samen. Zo ontstaat er een gevarieerde wijk, waar iedereen aan heeft bijgedragen.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte PPO: 109 - 171 m²
Perceeloppervlakte 97 - 143 m²
Totaal aantal kamers 4
Kosten vanaf 314.500 EUR

Omgeving

Groen wonen in Lelystad

Groen wonen met alle voorzieningen bij de hand, dat kan in Parkwijk. Je loopt namelijk zo het centrum van Lelystad in. Hier vind je supermarkten, een apotheek, huisartsenpost, winkels, restaurants, barretjes, een bioscoop, theater, sportschool, zwembad… Te veel om op te noemen! Ook als je de stad uit wilt, zit je in Parkwijk goed. In vijf minuten sta je op het NS-station en in tien minuten rijd je de snelweg op. Wonen in Lelystad, werken waar je maar wilt. Goede combinatie, toch?