Hoekse Olm

31 woningen

Hoekse Olm, 31 woningen

Trebbe realiseert 31 woningen in De Olmen in Warande. Deze fraaie tussen- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen zijn allemaal verkocht. De prijzen variëren van circa € 270.000,- voor een tussenwoning tot circa € 425.000,- voor een vrijstaande woning. Het woonoppervlak varieert van 120 tot 150 m2 en de kavels variëren van 143 m2 tot 426 m2. De bouw is in het voorjaar van 2020 gestart.

De woningen

Tussen- & hoekwoning Smient

Fraaie en subtiele metselwerkaccenten aan de gevels, een dakkapel of dakopbouw, hoge ramen voor veel licht in de woning en een Frans balkon aan de voorgevel. Zomaar enkele opvallende details van deze aantrekkelijke woning. Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder voor eventueel een vierde slaapkamer.

Prijsindicatie € 270.000,-

Tussen- & hoekwoning Kluut

De woningen van het type Kluut hebben afwisselend een dakkapel of een dakopbouw met een fraaie witte omlijsting. Andere leuke details zijn de okerkleurige voordeur en het geribbelde metselwerk. De woning is inclusief een mooie open keuken met hoekopstelling voor extra veel werkruimte. Er komt veel daglicht binnen door de grote raampartijen.

Prijsindicatie € 280.000,-

Twee-onder-een-kapwoning Grutto

Een licht gemêleerde steenkleur, afgewisseld met grijs geribbeld metselwerk en veel hoge raampartijen, parkeergelegenheid op eigen terrein, een zij-, voor- en achtertuin en veel bewoonbare vierkante meters.

Prijsindicatie: € 370.000,-

Vrijstaande woning Roerdomp

Een vrijstaande woning van topklasse in Hoekse Olm op een mooie, ruime kavel met een tuin rondom. Met de vele grote raampartijen, zowel aan de voor- en zijgevel op de begane grond als op de verdieping, wordt buiten naar binnen gehaald en optimaal geprofiteerd van veel daglicht.

Prijsindicatie € 425.000,-

Ontwerp van de woningen is nog niet definitief. De uiteindelijk woningen kunnen dus afwijken van de weergave op deze website. Zodra de verkoop begint zijn de definitieve stukken beschikbaar.

Interesse? 

Wil jij volgend jaar wonen in één van de nieuwbouwwoningen? Schrijf je dan nu in via www.hoekseolm.nl. Inschrijven kan tot en met 18 november 12.00 uur.

 

Ligging

De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen wandel je vanuit je huis naar het wijkplein of door de rest van Warande. De olm, ofwel de iep, is een oer-Hollandse boom die zich thuis voelt in het Flevolandse landschap.

De Olmen bestaat uit drie woonsferen. Een Mondriaans tuindorp langs de brede vaart, het wijkplein met haar kenmerkende baksteenarchitectuur en een werelds-expressieve buurt aan de parkrand. Daarmee is De Olmen een moderne en veelzijdige buurt in Warande.

Langs de Buizerdweg en tussen het Olmenpark en de Lage Dwarsvaart worden de woningen van het project Hoekse Olm ontwikkeld. In een groene en waterrijke omgeving, aan de rand van Lelystad. Dichtbij de bossen van Hollandse Hout, de haven van Lelystad en het Markermeer.

Voorzieningen

De wijk heeft diverse voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, supermarkt en zorg. Zoals in heel Warande het geval is, wordt ook in Hoekse Olm de verbinding gemaakt met het water en de groene weidse omgeving.