Sluiswachter

27 exclusieve appartementen

Sluiswachter: Buitengewoon wonen in Buitenhof

Aan de rand van de gewilde wijk Buitenhof in Lelystad verrijst de Sluiswachter. Dit klassiek-moderne woongebouw telt 27 comfortabele appartementen. Hier geniet je van rust, ruimte en comfort, met aan je voeten de nieuwe jachthaven van Buitenhof.

In Sluiswachter Buitenhof kun je straks kiezen uit appartementen die in grootte variëren van ongeveer 75 tot ruim 200 vierkante meter. De appartementen op de eerste vier woonlagen tellen twee of drie slaapkamers. De drie penthouses op de topverdieping beschikken over drie of zelfs vier slaapkamers.

Voor maximale lichtinval en beleving van het omliggende woonpark en de jachthaven zorgen ramen die reiken tot aan de vloer. Zo haal je in je appartement het buitenleven naar binnen.

Alle appartementen hebben een heerlijk balkon variërend van 10 tot 15 vierkante meter. Bij elk appartement horen eigen parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

 

Duurzaam en energiezuinig

Bij het ontwerp van Sluiswachter is volop rekening gehouden met duurzaamheid en energiezuinigheid. De kozijnen zijn van kunststof, dus geen schilderwerk en weinig onderhoud. Op het dak liggen duurzame keramische pannen en voor de omkadering van de dakkapellen en de balkons is zink gebruikt.

Natuurlijk is het woongebouw gasloos. Elk appartement beschikt over een individuele luchtwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming – ook in de badkamer. Op het dak liggen bovendien PV-panelen. Als bewoner zit je er daardoor warmpjes bij, terwijl je energielasten laag blijven.

 

Wil jij ook aangenaam wonen in een appartement in Buitenhof Lelystad? Schrijf je dan vrijblijvend in voor project Sluiswachter: www.woneninsluiswachter.nl

Aan de rand van het groene woonpark Buitenhof in Lelystad komt project Sluiswachter. Aan de voet van dit modern-klassieke woongebouw ligt straks een nieuwe jachthaven.Sluiswachter ligt straks aan de nieuwe jachthaven, die verbonden is met de Oostervaart. Met je bootje vaar je zo het Markermeer op. Je woont hier aan de groene rand van Lelystad, maar profiteert van goede verbindingen met het stadshart. In Sluiswachter woon je daarmee rustig, maar niet veraf.

 

Alles dichtbij

Als hoofdstad van Flevoland beschikt Lelystad over een compleet aanbod op het gebied van winkelen, uitgaan, sport, cultuur en zorg. Niet alleen met de auto maar ook met de fiets is alles in korte tijd bereikbaar. Ook liefhebbers van wandelen en fietsen zitten hier goed. Lelystad en omgeving telt tal van mooie wandel- en fietsroutes. En wat dacht je van een dagje wandelen en wild spotten in Natuurpark Lelystad.

Kenmerken

Woonoppervlakte 70-200m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers 3-5
Kosten va €249.500,-- v.o.n.

Omgeving

De wijk Buitenhof ligt aan de oostrand van Lelystad en wordt omgeven door groen, water en rust. Je vindt hier prachtige woningen en bouwkavels in verschillende sferen. De omgeving is groen en heeft veel te bieden. Kinderen kunnen hier onbekommerd spelen. Lekker rennen door het hoge gras, klimmen in bomen, heerlijk bootje varen en over bruggen klauteren. Woonpark Buitenhof beschikt in de toekomst over een eigen haven, verbonden aan de Oostervaart. Je vaart dan zo het Markermeer op. In het centrale gebouw kun je als bewoner van Buitenhof tevens gebruik maken van het zwembad en sauna. En voor de sportievelingen is er de fitnessruimte of de toekomstige tennisbaan/multifunctioneel sportveld.