Spiegelgracht: groots wonen aan het water

5 herenhuizen en 17 XXL-grachtenpanden: Spiegelgracht

Spiegelgracht: groots wonen aan het water

Aan de rand van het MFA-eiland in Warande komen 5 herenhuizen en 17 XXL-grachtenpanden: Spiegelgracht. Een heel bijzonder project van ReadyforLiving met woonkeukens, terrassen aan het water en een optioneel dakterras! Volledig ‘af’ bij oplevering: inclusief binnenafwerking die de koper zelf kan uitzoeken als onderdeel van de koopsom. Spiegelgracht gaat op zaterdag 2 juni in verkoop.

Herenhuizen

De vijf herenhuizen zijn 121 m2 groot en zijn volledig ‘ReadyforLiving’ bij oplevering. Kopers kunnen hun luxe keuken, complete badkamer, vloer- en wandafwerking uitzoeken in de showroom van ReadyforLiving in Lelystad. Bij de herenhuizen zijn op de begane grond een woonkamer en een luxe open keuken, voorzien van inbouwapparatuur en granieten werkblad. In basis is dit type woning voorzien van 3 slaapkamers, optioneel kan dit groeien tot wel 5 slaapkamers. Ook is er een aanbouw van de woonkamer mogelijk!

Grachtenpanden

De grachtenpanden, 159 m2 groot, liggen met de achterzijde aan het water. Op de begane grond bevinden zich een royale woonkeuken (uit te zoeken door de koper als onderdeel van de verkoopprijs) en een inpandige berging met aansluitingen voor wasapparatuur. Aan de keuken is een mooi terras aan het water. Op de eerste verdieping een heel grote living van circa 50 m2. De tweede verdieping biedt ruimte aan drie slaapkamers en een complete luxe badkamer. Optioneel is het dakterras op de derde verdieping, met een dakopbouw met berging en ruimte voor een kleine pantry met koelkast en wasbak. Heerlijk buitenleven op je eigen zonnige dakterras met weids uitzicht op het groen in de omgeving.

ReadyforLiving

Alle huizen van Spiegelgracht zijn volledig woonklaar bij oplevering, je kunt in principe op de dag van de oplevering verhuizen. Kopers kunnen alle binnenafwerking uitzoeken in de ReadyforLiving-showroom in Lelystad. Deze binnenafwerking is onderdeel van de koopsom van de woning. Na oplevering - waarbij de uitgezochte luxe keuken, luxe badkamer met royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair, Hansgrohe-kranen, vloer- en wandafwerking al in de woning zijn aangebracht - komt de ReadyforLiving-klusjesman nog helpen met het ophangen van de gordijnen en schilderijen. Volledig ontzorgd!

Locatie

Direct naast Spiegelgracht zijn Kindcentrum Warande (kinderopvang en basisschool) en de Deen Supermarkt. Alles bij de hand.

Kenmerken

Woonoppervlakte  135-191 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €257.950 tot  €339.950 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.