TŌ PARNASSIA

8 halfvrijstaande woningen en 2 vrijstaande villa’s

8 halfvrijstaande woningen en 2 vrijstaande villa’s

De halfvrijstaande villa’s zijn 139 of 147 m2 groot, de vrijstaande woning is 159 m2. Alle binnenafwerking is onderdeel van de koopsom en kan worden uitgezocht in de ReadyforLiving showroom. Onderdeel van de verkoopprijs zijn een luxe hoogglans greeploze keuken met inbouwapparatuur en granieten werkblad, een luxe badkamer (o.a. royaal tegelwerk, Villeroy & Boch-sanitair en Hansgrohe-kranen), een PVC-vloer met hoge plint beneden en een hoogwaardige laminaatvloer boven en wandafwerking op de begane grond en eerste verdieping. Liever iets anders? Ook dat is mogelijk! Laat je inspireren in onze showroom met onder andere houten vloeren, fraaie taatsdeuren en een SieMatic Boutique.

Volledig ontzorgd

Kopers van een ReadyforLiving-woning worden volledig ontzorgd. Er komt na oplevering zelfs een ReadyforLiving-klusjesman om te helpen met het ophangen van de lampen en schilderijen… Je hoeft ‘niets’ te doen: alleen maar te genieten!

De voordelen

+ Inclusief luxe keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking

+ NIEUW: INCLUSIEF AANGELEGDE TUIN

+ NIEUW: INCLUSIEF RAAMDECORATIE

+ naar smaak van de koper

+ alle afwerking uitzoeken in onze showroom

+ onderdeel van de verkoopprijs

+ dus 100% financierbaar!

+ alles klaar bij oplevering

klusjesman voor een halve dag (om de schilderijen en lampen op te hangen)

Kenmerken

Woonoppervlakte 139 m2 - 159 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €362.950,- v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.