Villa Foregreen

Vrijstaande villa Flevogolf

Informatie Villa Foregreen

Type FOREGREEN is de grootste vrijstaande villa van de drie woningen die aangeboden wordt voor de verkoop in de vierde fase. Ook deze wordt gebouwd in de jaren 30 stijl. Deze woning heeft een wat robuustere uitstraling en een kleine uitbouw aan de voorkant voorzien van gemetselde penanten.

De indeling van de Foregreen heeft een grotere vloeroppervlakte dan type Green. Ook is de keuken anders gesitueerd. Vanwege het hoekkozijn in de keuken komt er veel daglicht naar binnen, en gezien de ruimte kan deze ook als een échte woonkeuken worden benut.
Via de overloop met grote daglichttoetreding bereikt u de drie slaapkamers. Omdat de woning groter is dan type Green, zijn de slaapkamers royaler van afmeting en heeft de master bedroom een grote walk in closet. De badkamer is ingericht met zowel een bad- als douche.
Via de open vaste trap bereikt u de zolderverdieping. De zolder leent zich bij uitstek voor een extra slaapkamer, werkkamer en met de mogelijkheid tot een extra douchekamer. Ook bevind zich hier de aansluiting van de wasmachine en wasdroger. Tevens is hier de opstelplaats van de energiezuinige HR-ketel en mechanische ventilatie met warmtepomp. De woning is standaard voorzien van zonnepanelen.

Uw eigen wensen

Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken. (zie meerwerklijst)

Permanente bewoning op niveau

De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa's worden standaard opgeleverd met sanitair, zonnepanelen en een energiezuinige HR-CV ketel. Bovendien kunnen de villa's compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf € 419.540,- v.o.n.

Omgeving

Ten noorden van Lelystad ligt, omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon, het Flevo Golf Resort. Dit is een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer en waarin volop kan worden gerecreëerd. Het bos is 290 hectare groot en grenst aan het golfterrein. In het woongebied Flevo Golf Resort is naast een golfterrein een entreegebouw met verschillende voorzieningen (horeca en kantoor). De ruime opzet van dit unieke bouwproject biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.