Villa Green

Vrijstaande villa Flevogolf

Informatie Green

Type GREEN is een vrijstaande villa die wordt gebouwd in de jaren 30 stijl. De voorzijde kenmerkt zich door de centraal gelegen ruime entree met een open trap naar de eerste verdieping. De royale woonkamer is over de volle breedte gesitueerd aan de tuin, met veel daglichttoetreding door de grote raampartijen. Tevens heeft deze openslaande deuren naar het terras. De ruim aangebouwde garage biedt diverse mogelijkheden o.a. als kantoor aan huis, bergruimte of een extra slaapkamer.
Via de overloop met grote daglichttoetreding bereikt u de drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een walk in closet heeft. De badkamer is ingericht met zowel een bad- als douche. Via de open vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Dit is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine en wasdroger aansluiting bevinden.. Tevens is hier de opstelplaats van de energiezuinige HR-ketel en mechanische ventilatie met warmtepomp. De woning is standaard voorzien van zonnepanelen.

Uw eigen wensen

Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken. (zie meerwerklijst)

Permanente bewoning op niveau

De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa's worden standaard opgeleverd met sanitair, zonnepanelen en een energiezuinige HR-CV ketel. Bovendien kunnen de villa's compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf: €414.540

Omgeving

Ten noorden van Lelystad ligt, omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon, het Flevo Golf Resort. Dit is een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer en waarin volop kan worden gerecreëerd. Het bos is 290 hectare groot en grenst aan het golfterrein. In het woongebied Flevo Golf Resort is naast een golfterrein een entreegebouw met verschillende voorzieningen (horeca en kantoor). De ruime opzet van dit unieke bouwproject biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.