Villa Pitch

Vrijstaande villa Flevogolf

Informatie Villa Pitch

Type PITCH is een vrijstaande villa, deze wordt gebouwd in de sfeervolle stijl van de jaren 30. Aan de voorzijde van de woning bevind zich de keuken met eetkamer. De royale woonkamer is aan de achterzijde over de volle breedte van de woning gesitueerd met openslaande deuren naar het terras.
Via de ruime overloop bereikt u de drie slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers, waaronder de master bedroom, bevinden zich aan de tuinzijde van de villa. Verder heeft u vanaf de overloop toegang tot de luxueuze badkamer deze is voorzien van een ligbad, een tweede toilet, een separate douche en een vaste wastafel. Via de vaste open trap bereikt u de zolderverdieping. Dit is een vrij indeelbare ruimte waar zich de wasmachine en wasdroger aansluiting bevinden. Tevens is hier de opstelplaats van de energiezuinige HR-ketel en mechanische ventilatie met warmtepomp. De woning is standaard voorzien van zonnepanelen.

Uw eigen wensen

Bij de vrijstaande villa heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een prachtige erker plaatsen of op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer laten maken. Wat ook uniek is, is dat u deze woning per halve meter breder of dieper kunt maken. (zie meerwerklijst)

Permanente bewoning op niveau

De vrijstaande villa's onderscheiden zich door subtiele architectuur met royaal overstekende daken, grote raampartijen en een hoog afwerkingsniveau. Ze lenen zich dan ook uitstekend voor permanente woning. In het ontwerp zijn de nieuwste eisen op het gebied van energiebesparing, duurzaamheid en veiligheid verwerkt. De villa's worden standaard opgeleverd met sanitair, zonnepanelen en een energiezuinige HR-CV ketel. Bovendien kunnen de villa's compleet aangepast worden aan de wensen van de toekomstige bewoners.

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten Vanaf: €409.540

Omgeving

Ten noorden van Lelystad ligt, omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon, het Flevo Golf Resort. Dit is een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer en waarin volop kan worden gerecreëerd. Het bos is 290 hectare groot en grenst aan het golfterrein. In het woongebied Flevo Golf Resort is naast een golfterrein een entreegebouw met verschillende voorzieningen (horeca en kantoor). De ruime opzet van dit unieke bouwproject biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.