previous arrow
next arrow
Slider

Villa Volusia (halfvrijstaand)

Type Volusia is een half vijstaande villa voor permanente bewoning, gebouwd in de sfeervolle stijl van de jaren 30 van de vorige eeuw. De villa van dit type heeft een garage en een flinke tuin aan het water met terras. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer met luxueuze keuken. De royale woonkamer ligt aan de tuinzijde en heeft twee openslaande deuren naar het terras. De eerste verdieping herbergt 3 flinke slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De zolderverdieping is een vrij indeelbare ruimte. Opvallend zijn de brede dakoverstekken, de sfeervolle erker en de fraaie Gooise kap.

U parkeert uw auto in de garage met elektrisch bedienbare kanteldeur of op de parkeerplaats op eigen terrein. De garage heeft een deur naar de tuin. U betreedt de villa via de ruime entreehal met toilet, garderoberuimte, meterkast en trap naar de verdieping. De woonkamer en de eetkamer met keuken worden optisch gescheiden door een flinke bergkast. Vanuit het royale woongedeelte heeft u, via twee openslaande deuren, toegang tot het terras en de tuin aan het water.

Uw eigen wensen
Bij de half vrijstaande villa van het type Volusia heeft u diverse optionele mogelijkheden om de woning volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld een dakkapel laten aanbrengen, een deel van de garage kan bij de woonkamer worden gevoegd en het is zelfs mogelijk om op de begane grond een extra slaapkamer én een badkamer te laten realiseren.

Meer informatie

 

Kenmerken

Woonoppervlakte  
Perceeloppervlakte  
Kosten € 299.000 v.o.n.

Omgeving

Ten noorden van Lelystad ligt, omringd door karakteristiek Hollands natuurschoon, het Flevo Golf Resort. Dit is een luxueuze villawijk tussen het fraaie Zuigerplasbos en het IJsselmeer. Het Zuigerplasbos is een prachtig natuurgebied dat wordt beheerd door Staatsbosbeheer en waarin volop kan worden gerecreëerd. Het bos is 290 hectare groot en grenst aan het golfterrein. In het woongebied Flevo Golf Resort is naast een golfterrein een entreegebouw met verschillende voorzieningen (horeca en kantoor). De ruime opzet van dit unieke bouwproject biedt de bewoners, naast de vele recreatieve mogelijkheden, exclusief woongenot.