Zeepkruidstraat Warande

zes bijzondere vrijstaande woningen

Zeepkruidstraat

Aan de Zeepkruidstraat in Lelystad komen zes bijzondere vrijstaande woningen, onderverdeeld in twee maal drie percelen. Hier is het fantastisch wonen, in een rustige buurt in stadsdeel Warande.
De woningen zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van hout en metselwerk. Er zijn drie verschillende type woningen uitgewerkt, allen ruim en praktisch van opzet. Elk kavel is anders van vorm. Dit maakt, in combinatie met de drie types, elke woning uniek! De gevels van de woningen zijn bekleed met verschillende soorten houtcomposiet. Door de variatie in kleur, de horizontale en verticale belijningen en de mooie raampartijen ontstaat een bijzonder gevelbeeld.

Praktische opzet
Met de praktische plattegronden van de woningen ervaart u binnen een zee aan ruimte. De woonkamer geeft u maximale ruimte, bij de ene variant in de lengte en bij de andere in de breedte. De openslaande deuren richting de tuin in de grote ramen rondom zorgen voor een prettige lichtinval. De verdieping biedt u tal van mogelijkheden. Met drie ruime slaapkamers zijn deze woningen ideaal voor een gezin, maar u kunt de ruimtes ook uitstekend benutten om in te werken, te studeren of te sporten.

Luxe afwerking
De woningen zijn tot in de details uitgedacht. Zo is er in het ontwerp volop aandacht voor de afwerking aan de woning. De badkamer en toiletruimtes worden voorzien van hoogwaardig tegelwerk en ook het luxe sanitair is opgenomen in de prijs. De exacte keuze is aan u. De woning wordt opgeleverd inclusief een compleet uitgeruste keuken met luxe keukenapparatuur. In de technische omschrijving verderop in deze brochure leest u hier meer over. Uiteraard is het ook mogelijk om de keuken compleet naar uw wensen aan te passen en uit te breiden.

Energie
De woningen in Warande zijn standaard uitzonderlijk goed geïsoleerd en worden verwarmd middels vloerverwarming. Dit gebied kent stadsverwarming dus hoeft u geen eigen ketel te onderhouden. Wel zo makkelijk!

Woning
• Opstelplaatsen voor uw auto(‘s) bij de entree van de woning.
• Hal met toegang tot de woonkamer, de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de verdieping.
• Grote leefkeuken aan de straatzijde.
• Riante woonkamer met schitterende raampartijen rondom en openslaande deuren richting de tuin.
• Praktische buitenberging in de tuin. Verdieping
• Heerlijke master-bedroom aan de straatzijde.
• Twee ruime slaapkamers, ook uitstekend te gebruiken als werk- of studeerkamer.
• Complete en luxe afgewerkte badkamer met inloopdouche, grote wastafel en een tweede toilet.
• Separate bergruimte met opstelplaats voor de wasmachine. Bouwnummers

Optiemogelijkheden
Er zijn tal van opties mogelijk om van uw huis in Warande uw ultieme thuis te maken. Denk bijvoorbeeld aan extra leefruimte door een uitbouw te creëren op de begane grond, eventueel in combinatie met een extra werkkamer of berging. Of kies voor een extra duurzame, energie neutrale woning. Kom aan tafel bij onze architect voor een persoonlijk gesprek en ontdek de mogelijkheden.

Bouwnummers
Woningtype A wordt toegepast op de bouwnummers 01, 02, 04 en 05.
Bouwnummers
Woningtype B wordt toegepast op bouwnummer 06 en woningtype C wordt toegepast op bouwnummer 03

6 bijzondere vrijstaande woningen gelegen aan de Zeepkruidstraat. Een zeer gewilde, rustige buurt in het stadsdeel Warande in Lelystad.

Kenmerken
* Hoogwaardige architectuur met een prachtige mix van hout en metselwerk.
* 3 unieke ontwerpen met ruime en praktisch opgezette plattegronden.
* Woonoppervlakte van 113 tot 118 m² gbo.
* Begane grond met riante leefkeuken en woonkamer met openslaande deuren richting de tuin.
* Verdieping met 3 grote slaapkamers en een complete badkamer.
* Mooie percelen variërend van 253 tot maar liefst 380 m².
* Berging en parkeergelegenheid op eigen terrein.
* Prijzen vanaf € 330.000,- v.o.n.

Hebben wij met één van deze projecten uw interesse gewekt?! Wij kunnen een afspraak met u inplannen om het hele project van A tot Z door te nemen. Tijdens dit gesprek zal mijn collega al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken via het mail adres: of via het telefoonnummer: 036 521 19 00.

Kenmerken

Woonoppervlakte  113-120 m2
Perceeloppervlakte
Totaal aantal kamers
Kosten vanaf €319.500 v.o.n.

Omgeving

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, pal naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout.

Op steenworp afstand ligt het Markermeer of het Bovenwater, uitermate geschikt voor watersporten.
Het nieuwe stadsdeel Warande verbindt letterlijk, door de ligging, de stad aan de natuur.

De wijk wordt een groen- en waterrijk gebied. Ongeveer 10% van het gebied wordt water, ongeveer 25% bos- en parkgebied. Warande biedt een keur aan prachtig gelegen en betaalbare woningen, koop en huur. Met de ontwikkeling van Warande krijgt Lelystad er de komende jaren vele woningen en kavels bij.