Zilverpoort

35 luxe en ruime koopappartementen

Informatie

Architectenbureau SKAUP heeft in opdracht van projectontwikkelaar WOONstraks Almere een gebouw ontworpen dat door zijn architectuur een upgrade betekent voor het centrum van Lelystad en die ambitie vertaalt naar een iconische sculptuur met getrapte buitenruimten die uitwaaieren in het park als een landschappelijk buitentheater.

Door het gebouw te verweven met haar locatie aan het Zilverpark is het geen op zichzelf staand object maar verbindt het zich zowel met de bestaande bebouwing als met het park. Dit maakt een verblijf in het Zilverpark nog aantrekkelijker. De naam Zilverpoort voor het appartementengebouw is toepasselijk gekozen, omdat het de afhechting is van de oostzijde van het park en zo een toegangspoort tot het park vormt.

Het project Zilverpoort bevat 35 luxe en ruime koopappartementen met veel aandacht voor details en afwerking. Elk appartement heeft door zijn ligging op het zuiden danwel westen uitzicht op het park en beschikt over een royaal terras van minimaal 8 meter breed. Door het aanbrengen van vergroening maakt het gebouw visueel onderdeel uit van het park.

Planning

Zilverpoort is nu in verkoop.

Start bouw, naar verwachting: eind 2020. Oplevering, naar verwachting: halverwege 2022.

 

Omgeving

Zilverpoort vormt de toegangspoort tot het Zilverpark in het hart van Lelystad, naast supermarkt DEEN en tegenover het ziekenhuis.

 

Kenmerken

Woonoppervlakte 80 - 227 m²
Totaal aantal kamers 1-4
Kosten Vanaf € 284.500,- v.o.n.

 

Voor informatie en verkoop

Kam en Bronotte                              Buisman makelaars

de Veste 10 14                                   Zilverparkkade 15

0320-411 211                                     0320- 20 20 40

www.marktmakelaar.nl                  www.buismanmakelaars.nl