Rabobank opent tijdelijke Woonwinkel in het centrum Lelystad

20 april 2016

Ook Lelystad profiteert van de oplevende woningmarkt. Voor Rabobank Flevoland is dat reden om een tijdelijke Woonwinkel aan het Dukaatplein 14 in Lelystad te openen (in de bankwinkel tegenover het station). De feestelijke start was vrijdag 22 april 2016. Financiële specialisten staan daar van maandag tot en met zaterdag tijdens de openingstijden van de bankwinkel paraat om woonvragen te beantwoorden. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan wel.

Extra vraag naar advies
Veel mensen zijn zich aan het oriënteren op de woningmarkt. En Lelystad heeft op dat vlak veel te bieden. Op www.woneninlelystad.nl vindt u een uitgebreid aanbod aan nieuwbouwwoningen als ook het aanbod aan particuliere bouwkavels. Voor bestaande bouw vindt u een selectie en kunt u verder terecht bij de lokale makelaarskantoren.
Om woningzoekenden op een nieuwe, laagdrempelige manier te informeren over de financiële mogelijkheden om een huis te kopen, opent Rabobank Flevoland nu een tijdelijke Woonwinkel in Lelystad. Hier kunnen klanten zonder afspraak terecht voor een eerste oriënterend gesprek.”

Met of zonder afspraak
De Rabo Woonwinkel aan het Dukaatplein is elke werkdag geopend: maandag van 11.00 tot 17.00 uur, donderdag van 9.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en de overige werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig maar kan wel, via www.rabobank.nl/flevoland of  telefonisch via (0320) 292 500.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 2 =Categorie: Nieuws

Tags: