Readyforliving neemt ontwikkeling 8 woningen aan Dotterbloemhof over

4 september 2015

De ontwikkeling van acht door Veluws Ontwerpburo ontworpen woningen aan de Dotterbloemhof in de wijk Warande is overgenomen door de Lelystadse ontwikkelaar Readyforliving. Het Veluws Ontwerpburo heeft voor deze Lelystadse ontwikkelaar gekozen nadat de eerdere ontwikkelingspartner – Slingerland Bouw – zich uit dit project terugtrok.

De woningen worden nu onder het woonconcept van Readyforliving op de markt gebracht. Het gaat om twee blokken van vier woningen. Ontwerp en uitstraling zijn nagenoeg gelijk gebleven. Wel zijn de woningen iets groter geworden. En ze worden woonklaar opgeleverd. Dat betekent dat de inrichting van de woning bij de koopprijs is inbegrepen en kan worden meegefinancierd. De prijzen van de woningen  variëren vanaf € 175.950,- voor de vier tussenwoningen tot maximaal € 194.950,- voor een van de vier hoekwoningen.

De woningen worden verkocht door Buisman Makelaars. De makelaar organiseert op zaterdag 19 september van 10.00 – 14.00 uur een verkoopdag. Belangstellenden die zich inschrijven worden voor de start verkoop op deze dag uitgenodigd.

Informatie Meer informatie over de woningen en de verkoopdag vindt u op  www.buismanmakelaars.nl en op de site van Readyforliving www.readyforliving.nl . Informatie over het volledige woningaanbod in Lelystad is te vinden op www.woneninlelystad.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 4 =Categorie: Nieuws

Tags: