Readyforliving ontwikkelt nieuw woonconcept in wijk Warande – Lelystad

20 oktober 2014

Het Lelystadse projectontwikkelingsbedrijf Readyforliving brengt aan de Penningkruidstraat in Warande 13 rijwoningen en 8 twee-onder-een-kap woningen op de markt. Het gaat om, naar smaak van de koper, kant en klaar afgewerkte en ingerichte woningen. Klussen na oplevering is niet meer nodig. Meteen na de sleuteloverdracht kan de woning worden betrokken en kan er worden geleefd in Lelystads jongste woonwijk. De 13 rijwoningen zijn eind augustus al in verkoop gegaan; voor de ontwikkeling van 8 twee-onder-een-kap woningen sloot Readyforliving dinsdag 14 oktober een aanvullende overeenkomst met de gemeente Lelystad. Wethouder Jop Fackeldey: “Readyforliving maakt gebruik van de vele woonmogelijkheden die de wijk Warande biedt. Zij brengen een voor Nederland nieuw concept op de markt die de koper alle keuzes laat en optimaal gemak biedt. Ik ben er trots op dat het een Lelystads bedrijf is die deze woonprimeur in de eigen stad ontwikkelt.”

Radboud de Jong van Readyforliving: “Wij hebben onze bedrijfsnaam zorgvuldig gekozen. De naam onthult het concept: wij ontwikkelen huizen waarin je direct kunt leven, volledig afgewerkt en voorzien van keuken, badkamer, wandafwerking en vloer van je keuze. We leveren zelfs nog een halve dag een klusjesman die de gordijnen en de schilderijen komt ophangen. Het huis is na oplevering woonklaar. Je hoeft alleen je spullen neer te zetten.”

Meer informatie
De compleet afgewerkte en ingerichte rijwoningen van Readyforliving hebben een ‘all-inclusive’ verkoopprijs vanaf € 169.500,- . De twee-onder-een-kap woningen zijn vanaf € 259.950,- v.o.n. te koop.
Meer informatie is te vinden op de website www.livinginwarande.nl en op www.readyforliving.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × drie =Categorie: Nieuws

Tags: