Readyforliving viert succes woonconcept in Lelystad met drie feestjes in één

4 september 2015

Lelystad groeit op de succesformule van het door ontwikkelaar Readyforliving ontwikkelde woonconcept.  De kant en klaar woningen van projectontwikkelaar Readyforliving mogen zich verheugen in een grote publieke belangstelling en vinden gretig aftrek. Wethouder Wonen, Jop Fackeldey, vierde vrijdag 4 september 2015 op drie fronten het feestje mee van de ontwikkelaar, samen met toekomstige bewoners van de door hem op ontwikkelde woningen.

Het concept dat Readyforliving in Lelystad aanbiedt, neemt de koper alle zorgen uit handen. Het succes van dat ‘ontzorgingsprincipe’ werd vrijdag 4 september op drieërlei wijze gevierd: de 1e fase van 13 rijwoningen in Warande is klaar en wordt binnenkort opgeleverd, voor 8 twee-onder-één kap- woningen sloeg wethouder Jop Fackeldey, samen met de toekomstige bewoners de 1e paal en voor nog eens 7 woningen in een hogere prijsklasse werd het startsein voor de verkoop gegeven.

Wethouder Jop Fackeldey: ‘In deze tijd waarin we de groei van Lelystad moeten zien vast te houden, is het mooi dat een Lelystadse ontwikkelaar haar kansen grijpt en met een concept komt dat aanslaat. Zo houden we eigen inwoners vast en bieden we mensen van buiten interessante woonproducten tegen concurrerende prijzen. De ruime en groene woonomgeving die we als stad te bieden hebben doet de rest.’

Verschillende prijsklassen Readyforliving ontwikkelt inmiddels woningen volgens het ‘ontzorgingsprincipe’ in verschillende prijsklassen. In nieuwbouwwijk Warande worden binnenkort de eerste 13 rijwoningen met een vanaf prijs van € 169.500,- opgeleverd. De bouw van een herhalingsproject van 9 van deze woningen is volop gaande. De acht twee-onder-een kappers waarvoor de eerste paal werd geslagen zijn aangeboden voor een prijs vanaf € 259.500,-.

De zes herenhuizen binnen het nieuwbouwproject Heeren van Warande, waarvoor de verkoop nu is gestart,  zijn te koop voor een prijs vanaf € 264.500,- De ene vrijstaande klassieke notariswoning binnen dit project heeft een verkoopprijs van € 364.950,- Voor alle woningen geldt dat zij woonklaar, dus naar eigen wensen van de koper ingericht, worden opgeleverd.

Behalve in Warande ontwikkelt Readyforliving ook in het nabij het stadscentrum liggende HanzePark.

Meer informatie Meer informatie over het woningaanbod in Lelystad en van de projecten van Readyforliving in het bijzonder is te vinden op de websites www.woneninlelystad.nl respectievelijk www.readyforliving.nl .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 1 =Categorie: Nieuws

Tags: